ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.1.14

Αλεπού στη Συγγρού


Εικόνα Αλεπού στο κρεμαστάρι


Οριστική κατέστησε ο Γ.Γ. της Ν.Δ., Παπαμιμίκος, δηλαδή το οργανάκι του Σαμαρά, την απόφαση του κόμματος να μην δώσει χρίσμα σε υποψηφίους στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές. Αυτά ξεκαθαρίστηκαν με σχετικές δηλώσεις στη Ναυτεμπορική (την οποία να μου θυμίζετε να διαβάζω περισσότερο, ειδικά τώρα που πληροφορούμαι ότι καταργείται η υποχρέωση της δημοσίευσης ισολογισμών των ανωνύμων εταιρειών…).
Είναι περισσότερο από προφανές ότι η ρηξικέλευθη αυτή προεκλογική γραμμή έρχεται σε επίρρωση της ακάματης βεβαιότητας του Πρωθυπουργού ότι το κόμμα του ανακάμπτει (μαζί με τη χώρα, φυσικά) και, άρα, πέραν πάσης αμφιβολίας θα σαρώσει στις κάλπες του Μαΐου. Οπότε, σου λέει: Γιατί να κάθομαι εγώ ν’ ασχολούμαι με κουκιά ψιριμπασήδικα και να υποδεικνύω αυτοδιοικητικούς υποψηφίους, όταν μάλιστα έχω σώσει την Ελλάδα και για χάρη της όλη την Ευρώπη;
Ιδού, κυρίες και κύριοι, ο δροσερός αέρας του αδιαφιλονίκητου νικητή. Πάρτε ένα μάθημα μεγαθυμίας και ανοιχτών οριζόντων από έναν γεννημένο ηγέτη. Δείτε με τι πρωτοφανή άνεση περιφρονεί τις μικροκομματικές επιδιώξεις. Θαυμάστε πόσο τολμηρά σπάει τα κομματικά δεσμά. Απολαύστε τον που λυτρώνεται απερίσπαστος από τις αγκυλώσεις του παρελθόντος. Χαρείτε που παραμερίζει την αναχρονιστική χειραγώγηση. Καρπωθείτε που αφήνει επιτέλους την κοινωνία ελεύθερη.
Αδέσμευτη, λοιπόν, και αυτή θα ψηφίσει. Και την επομένη ο Σαμαράς θα επικροτήσει τα αποτελέσματα –όποια κι αν είναι αυτά. Όχι, φυσικά, μόνο και μόνο επειδή είναι υπόδειγμα δημοκράτη. Αλλά διότι τίποτε δεν θα τον εμποδίσει να τα γράψει ταυτοχρόνως στα παλιά του τα παπούτσια. Ούτε καν η συνείδησή του, όπως συμβαίνει πάντοτε με τον άνθρωπο που παριστάνει τον υπεράνω, όταν δεν τον παίρνει· και νομίζει ότι έτσι περνιέται για αλεπού, λες κι άλλοι δεν έχουν ακούσει τίποτε ποτέ για κρεμαστάρια.
sotosblog

Δεν υπάρχουν σχόλια: