ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.1.14

Γκαζάκια στο πολιτικό γραφείο του Γιάννη Μιχελάκη...

γνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό στην είσοδο του πολιτικού γραφείου του υπουργού Εσωτερικών, Γιάννη Μιχελάκη, στην οδό Αμερικής 10.

Η έκρηξη σημειώθηκε στις 23:25, στον 4ο όροφο της πολυκατοικίας που βρίσκεται το πολιτικό γραφείο του υπουργού και προκάλεσε υλικές ζημιές στην είσοδο του ορόφου και του πολιτικού γραφείου.

Στο σημείο έσπευσαν 3 πυροσβεστικά οχήματα με 9 πυροσβέστες, ενώ έρευνες για...

την επίθεση διεξάγει η κρατική ασφάλεια.
«Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται», δήλωσε ο Γιάννης Μιχελάκης σε ανακοίνωσή του μετά την εμπρηστική επίθεση στο πολιτικό του γραφείο.
Διαβάστε τη δήλωση του υπουργού Εσωτερικών.
«Κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα αναταραχής και φόβου. Δεν θα το κατορθώσουν. Αυτή η χώρα έχει θεσμούς. Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται», δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, για την επίθεση που σημειώθηκε μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα στο πολιτικό του γραφείο, στο κέντρο της Αθήνας.

Δείτε εδώ τη φωτογραφία από την είσοδο του πολιτικού γραφείου του υπουργού Εσωτερικών, αμέσως μετά την έκρηξη... 
Από nonews-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια: