ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.1.14

ΚΡΥΦΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ: Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ... ΤΕΛΟΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ

Κρυφές δημοσκοπήσεις για πρεσβείες και για κρυφούς διαφημιστές συγκλίνουν στις τελευταίες μετρήσεις ενόψει ευρωεκλογών στα πιο κάτω ποσοστά.
Ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται αυτή τη στιγμή μεταξύ 26% έως 28%. Η ΝΔ κινείται μεταξύ 14% και 16%. Το ΠΑΣΟΚ δεν υπερβαίνει το 2,5% και υπάρχει πρόβλημα πλέον στο αν θα μπορέσει να βγάλει έναν ευρωβουλευτή. Οι ΑΝΕΛ είναι σταθεροποιημένοι στο 6%. Η ΧΑ, με τη μισή σχεδόν κοινοβουλευτική της ομάδα στη φυλακή, κινείται μεταξύ 11% και 12%.
 
Τα πιο πάνω ακριβώς, μεταδόθηκαν χθες το πρωϊ από τον ραδιοφωνικό σταθμό realfm και από τον δημοσιογράφο Γ. Τράγκα στην πρωϊνή εκπομπή του. Για του λόγου το αληθές ακούστε το σχετικό ηχητικό στον σύνδεσμο real.gr και ειδικότερα στο χρονικό διάστημα από το 13.38΄ λεπτό, μέχρι το 15.25΄ λεπτό.
 
Αν αληθεύουν αυτές οι πληροφορίες, τότε παρακολουθούμε τα εξής: 1) την επερχόμενη άνοδο στην εξουσία του ΣΥΡΙΖΑ, 2) την πλήρη εξαφάνιση του ΠΑΣΟΚ, 3) την διαφαινόμενη εξαφάνιση της ΝΔ, η οποία θα επέλθει κυρίως μετά την απώλεια της εξουσίας και 4) την απόλυτη αντοχή της ΧΑ, αλλά και των ΑΝΕΛ οι οποίοι προφανώς θα σχηματίσουν κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ, δεδομένης και της εξαφάνισης της ΔΗΜΑΡ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: