ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.1.14

Ξεκίνησαν και πάλι να τρομοκρατούν τους πολίτες ενόψει εκλογών

Ξεκίνησε για τα καλά, καθώς πλησιάζουν οι εκλογές του Μαίου, η επιχείρηση τρομοκράτησης των ψηφοφόρων για τα "δεινά" που θα επέλθουν σε περίπτωση νίκης του ΣΥΡΙΖΑ.
Άλλωστε, τον τόνο έδωσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς στην ομιλία του, στην εκδήλωση για την ανάληψη της προεδρίας της ΕΕ, που έθεσε εμμέσως το δίλημμα των εκλογών, χαρακτηρίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ ως "αντιευρωπαική δύναμη".
Τη σκυτάλη πήραν τα φιλικά προς την κυβέρνηση μέσα. Στο Πρώτο Θέμα της Κυριακής αναφέρεται ότι ένα κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζει επαναστατική κυβέρνηση που θα καταργήσει τον Στρατό και την Αστυνομία, θα φορολογήσει τους Έλληνες με 75% και θα αντικαταστήσει την Αστική Δημοκρατία, με τη «σοσιαλιστική δημοκρατία των εργαζομένων»..
Η Νέα Δημοκρατία πήρε την... πάσα και με ανακοίνωση της, την Δευτέρα, κάνει λόγο για "φρίκη" η οποία προκαλείται απο την "αποκάλυψη της εφημερίδας" και επιτίθεται στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνοντας λόγο για "κομμουνιστική τάση εντός του ΣΥΡΙΖΑ που εκπροσωπείται σε όλα τα όργανα του κόμματος". Παραθέτει μάλιστα, λίστα με τα "δεινά" που θα επέλθουν όπως ...
η "κοινωνικοποίηση του τραπεζικού συστήματος και της μεγάλης ιδιοκτησίας γης, νομοθέτηση εργατικού ελέγχου στις επιχειρήσεις, κατάργηση στρατού και αστυνομίας και αντικατάσταση τους απο "οργανωμένο δημοκρατικό ένοπλο λαό" και απο "λαική πολιτοφυλακή", φορολόγηση όλων των ελλήνων με 75%, κατάργηση της ιδιωτικής παιδείας, υγείας και ασφάλισης, αποχώρηση απο το ΝΑΤΟ, κοινωνικοποίηση ΜΜΕ κ.λ.π..
Στο ίδιο τέμπο, ο γνωστός δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης έγραφε στη στήλη του, στο Βήμα της Κυριακής ότι η ανάληψη της κυβέρνησης απο τον ΣΥΡΙΖΑ θα ισοδυναμεί με την Μικρασιατική Καταστροφή, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τους ψηφοφόρους του κόμματος ως "καθυστερημένους, κακομαθημένους και στερημένους".
Είναι δεδομένο ότι καθώς πλησιάζουν οι διπλές (τουλάχιστον) εκλογές του Μαίου, θα δούμε το sequel της "εκφοβιστικής προπαγάνδας" που προηγήθηκαν των εκλογών του Ιουλίου του 2012, σε μια απέλπιδα προσπάθεια της κυβέρνησης να στρέψει τους ψηφοφόρους μακριά από τον ΣΥΡΙΖΑ που ήδη έχει πάρει σαφές "κεφάλι" στις δημοσκοπήσεις.

koutipandoras

Δεν υπάρχουν σχόλια: