ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.1.14

Απίστευτο θεατριλίκι από το πρόσωπο των ημερών

  Απίστευτο θεατριλίκι από το πρόσωπο των ημερών
Τι παιδί και αυτός ο Φιλιππίδης! Ο πρώην πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου πλέον δεν ξέρει τι κάνει...

Του Γιώργου Θεοχάρη

Είχε εκδοθεί ένταλμα σύλλληψης εις βάρος του και εκείνος  μας έλεγε διά τηλεοράσεως ότι  θα έρθει την επόμενη εβδομάδα από το εξωτερικό όπου βρίσκονταν.

''Αναγκάζομαι νε δουλέψω εκτός Ελλάδας διότι από όσο ξέρουμε, στην Ελλάδα δεν υπάρχουν δουλειές.....'', είπε   την περασμένη εβδομάδα στην Πόπη Τσαπανίδου όταν αναρωτήθηκε ότι θα μπορούσε να πει κάποιος ότι φύγατε εκτός  Ελλάδος δεδομένου του κλίματος που είχε δημιουργηθεί  εις βάρους σας.

Με δεκάδες εκατομμύρια  που εντοπίζονται συνεχώς στους   τραπεζικούς λογαριασμούς του ο κ. Φιλιππίδης το παίζει και κακομοίρης!!!!

Ο άνθρωπος που πούλησε.... το ταχυδρομικό ταμιεύτηριο μοιράζοντας ακάλυπτα δάνεια εκατομμυρίων ευρώ  και ζημίωσε το ελληνικό δημόσιο με 500 και πλέον εκατομμύρια, πλέον θέλει να μας δείξει ότι εργάζεται πυρετωδώς ταξιδεύοντας σε άλλες χώρες για να βγάλει το ψωμί του!!!!

Αλλά το ερώτημα που προκύπτει είναι ότι οι προϊστάμενοι του κ.΄Φιλιππίδη, πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες,  επί τρια ολόκληρα χρόνια που αλώνιζε στο ταχυδρομικό ταμιευτήριο δεν  μυρίστηκαν απολύτως τίποτα;

Αχ ρε Ελλάδα με τα τέκνα σου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: