ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.1.14

Τέλος στη μισθοδοσία προσωπικού «αδήλωτων» Ν.Π.Ι.Δ. Ο.Τ.Α.!

Τέλος στη μισθοδοσία προσωπικού αδήλωτων Ν.Π.Ι.Δ. Ο.Τ.Α.!
«2.500 ευρώ ο κατώτερος μισθός δημοτικού υπαλλήλου - εργαζόμενου στις Δ.Ε.Υ.Α. των Δήμων» ανακοίνωσε ο αν. Υπουργός Εσωτερικών, Λεωνίδας Γρηγοράκος, μιλώντας στο mega και αναφερόμενος στην ευρύτερη επιχειρούμενη εκκαθάριση στα Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου των ΟΤΑ.

Ο κ. Γρηγοράκος τόνισε, επίσης, πως, κατ' εντολή του Υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, αν δεν αποσταλούν εκ μέρους των Δημάρχων της Χώρας, στο Υπουργείο Εσωτερικών, όλα τα στοιχεία που αφορούν στη λειτουργία των Ν.Π.Ι.Δ. των Δήμων, ώστε να εξεταστούν και να τεθούν στο Ενιαίο Μισθολόγιο Δημοσίων Υπαλλήλων οι εργαζόμενοι σ' αυτά - όπως κατ' επανάληψη έχει αιτηθεί το ΥΠ.ΕΣ. - θα διακοπεί η μισθοδοσία των δημοτικών υπαλλήλων - εργαζομένων στα Νομικά Πρόσωπα αυτά.
 
 
 epoli.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: