ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.1.14

ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ+58 λογικά θα συνθλιβούν



Πληρώνοντας τα λάθη στρατηγικής ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ αναμένεται να εξαϋλωθούν καθώς θα κινούμαστε προς τις κάλπες.
Από τις δημοσκοπήσεις είναι ήδη φανερό ότι μια μικρή περαιτέρω πόλωση από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας -και μια προσπάθεια σύμπτυξης το περιβόητου ευρωπαϊκού μετώπου- είναι ικανή για να απορροφήσει το μικρό τμήμα φιλοευρωπαίων που απόμεινε στο ΠΑΣΟΚ. Είναι γνωστό ότι ευθύνη της ηγεσίας του  εγκατέλειψε όλες τις άλλες δυνητικές ομάδες ψηφοφορων και δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει τις αλλαγές που συντελούνται στο εκλογικό σώμα.
Την ίδια μοίρα αναμένεται να έχει και η ΔΗΜΑΡ και οι 58 διασπαστές της με τον  Ν. Μπίστη.
Αυτές οι ομάδες κινούνται απομακρυνόμενες η μια από την άλλη. Οι 58 υιοθετούν ρητορική αντί ΣΥΡΙΖΑ και κατευθύνονται προς το σημείο που είναι ΠΑΣΟΚ και ο νεοφιλελευθερισμός που πλασάρουν ως ευρωπαϊσμός. Αυτό συμβαίνει διότι ότι εκπηγαζει από την Γερμανία  τους τραπεζίτες  και  τους γραφειοκράτες στις Βρυξέλλες του θαμπώνει.
Σε άλλη πορεία οι ΔΗΜΑΡΙΩΤΕΣ που έχουν ξεκινήσει προσπάθειά να υποκαταστήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ άλλα  έχουν  πολύ κακό παρελθόν  με τον Σαμαρά και εσωτερικό θέμα .
Η λογική λέει ότι αυτά τα σχήματα με τον κλείσιμο της κάλπης θα λήξουν
papaioannou-giannis.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: