ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.1.14

Η Χούντα δεν χρειάζεται να είναι ένστολη, όταν είναι ΝΟΣΗΡΟΣ ο ρόλος της τηλεόρασης. Γιατί….

ΜΜΕ και ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ   — ΜΕ «Νοσηρό τον ρόλο της τηλεόρασης, τότε ….από μέσο καταγραφής των γεγονότων, καθίσταται παράγοντας διαμόρφωσής τους!!!!»
Ποιος το λέει αυτό????
   — Φυσικά, η πάντα απίστευτη ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, στις 24.9.1998 – ΦΩΤΟ – για την απ΄ ευθείας σύνδεση του  Νίκου Ευαγγελάτου, με το μακελειό της ….οδού Νιόβης (23.9.1998) και τις διαπραγματεύσεις του με τον κακοποιό Σορίν Ματέϊ!!!
  — «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ» στις 24.9.1998, μεταξύ άλλων, έγραφε επί λέξει:
«Σε πρωτoφανή αιματοχυσία, την οποία παρακολούθησε με κομμένη την ανάσα ολόκληρη η Ελλάδα σε ζωντανή σύνδεση, κατέληξε η χθεσινοβραδινή αστυνομική επιχείρηση για την απελευθέρωση τετραμελούς οικογένειας από τα χέρια του αδίστακτου Eλληνορουμάνου κακοποιού Σορίν Mατέι. Tα όσα συνέβησαν έξω απ την πολυκατοικία της οδού Νιόβης και Αχαρνών, αποκάλυψαν αφ’ ενός μεν την εικόνα της κρατικής διάλυσης με την πολιτική και διοικητική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας ανίκανη να αντιμετωπίσει επικίνδυνες καταστάσεις, αφ’ ετέρου δε τον νέο, νοσηρό ρόλο που διαδραματίζει η τηλεόραση, όχι πλέον ως μέσο καταγραφής των γεγονότων, αλλά ως παράγοντας διαμόρφωσής τους.»
ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ και από wikipedia
Το 1998 ενεπλάκη, από τη θέση του παρουσιαστή, με την ομηρία της Αμαλίας Γκινάκη από τον κακοποιό Σορίν Ματέι, συνομιλώντας σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση με τον κακοποιό. Η ομηρία κατέληξε στον θάνατο της Γκινάκη, και το θέμα της ζωντανής κάλυψης της ομηρίας και της ανάληψης του ρόλου διαπραγματευτή από τον τηλεοπτικό παρουσιαστή έγιναν θέμα του Τύπου, καθώς και ντοκιμαντέρ από το BBC και το Channel…….
…..η υπόθεση Σορίν Ματέι αποτέλεσε μια από τις πιο πολύκρoτες υποθέσεις ομηρείας που απασχόλησε την ελληνική κοινή γνώμη τον Σεπτέμβριο του 1998. Συγκεκριμένα ο Ρουμάνος δραπέτης Σορίν Ματέι το βράδυ της Τετάρτης της 23ης Σεπτεμβρίου 1998 εισέβαλε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Νιόβης στα Κάτω Πατήσια θέτοντας υπό καθεστώς ομηρείας τους τέσσερις ενοίκους αυτού με την απειλή χειροβομβίδας. Παράλληλα τηλεφώνησε στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι όπου σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση συνομιλούσε  για τέσσερις περίπου ώρες με τον κεντρικό παρουσιαστή ειδήσεων του καναλιού, Νίκο Ευαγγελάτο. Τελικά το ίδιο βράδυ οι αστυνομικές δυνάμεις, κατόπιν πληροφοριών αυτής περί ψεύτικης χειροβομβίδας, εισέβαλαν στο διαμέρισμα.Από την έκρηξη της χειροβομβίδας που ακολούθησε σκοτώθηκε η ένοικος Αμαλία Γκινάκη και ο Σορίν Ματέι, του οποίου οι ακριβείς συνθήκες θανάτου δεν έχουν εξακριβωθεί πλήρως. Την αποτυχημένη εισβολή της αστυνομίας ακολούθησε η παραίτηση του αρχηγού της αστυνομίας, αντιστράτηγου Αθανάσιου Βασιλόπουλου……

Και συμπληρωματικά, στο http://taneatismikrospilias24.weebly.com/18/post/2011/09/-1508.html

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
=== Γιατί τα λέμε αυτά????
— Για το μόλις χθές: Όταν ο Ευαγγελάτος διεθνοποίησε την άκρατη μνημονιακή ψευδολογία. (Βίντεο)
— Όπου ξεκινά την συνέντευξη με τον Nigel Farage λέγοντας: “Ο λαός ήξερε το πρόγραμμα που θα εφαρμόσει ο Σαμαράς, γι’ αυτό και τον ψήφισε!!!”
και συνεχίζει με σχόλιο το ΟΛΥΜΠΙΑ:

Βρε συ Νίκο (Ευαγγελάτε), τέτοιο διεθνές παπατζηλίκι ούτε ο αείμνηστος δεν το είχε κάνει! Ποιο πρόγραμμα ήξερε ο λαός που ψήφισε; Τα 18 σημεία; Την μία και μόνη εξεταστική; Την επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου; Την ανακεφαλαιοποίηση που θα βοηθούσε τις τράπεζες να δώσουν ρευστότητα στην αγορά;
Ευτυχώς που ο Φάρατζ δεν ήξερε τα προεκλογικά παπατζηλίκια για να σας πάρει με τις πέτρες…

Το λέμε, για τη κάθε βρόμικη τηλεοπτική, αντιδημοσιογραφική στιγμή, πολύ πριν το επεισόδιο ΣΟΡΙΝ ΜΑΤΕΪ, και μετά από αυτό και διαρκώς μέχρι και σήμερα. Για να εμπεδώσουμε, ότι τα υποταγμένα ΜΜΕ, έντυπα και ηλεκτρονικά, είναι η πιστοποίηση επιβολής δικτατορίας και όχι με μόνο το κριτήριο της ένστολης επιβολής. Έτσι κι΄ αλλιώς, η γραβατωμένη χούντα, προωθεί στις επί μέρους ηγεσίες, τους υποτακτικούς της…..

 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: