ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.1.14

Πανικός Παπανδρέου για το Ταμιευτήριο


papand
Σε πανικό βρίσκεται ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μετά τις αποκαλύψεις και της «κυριακάτικης δημοκρατίας» αναφορικά με τις ύποπτες σχέσεις του ιδιοκτήτη της C&C International Κυριάκο Γριβέα, που διοργάνωνε συνέδρια με χορηγό το Τ.Τ., και του αδερφού του Αντρίκου Παπανδρέου. Μάλιστα, χθες ο στενός συνεργάτης του Γ. Ελενόπουλος έσπευσε να εκδώσει μια πολυσέλιδη ανακοίνωση, στην οποία -διαφαίνεται ο φόβος που έχει καταλάβει τον πρώην πρωθυπουργό για το λίαν πιθανό ενδεχόμενο να επεκταθεί η έρευνα και στα αμαρτωλά CDS της χρεοκοπίας – υποστηρίζει ότι ο κ. Παπανδρέου δεν έχει καμία απολύτως σχέση.
Ο κ. Ελενόπουλος προσπαθεί να αποπροσανατολίσει, ισχυριζόμενος ότι χάρη στο θεσμικό πλαίσιο που προώθησε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ «οι αρμόδιες Αρχές έχουν σήμερα την ουσιαστική δυνατότητα διερεύνησης υποθέσεων που χαρακτηρίζονται από πάσης φύσεως αμαρτίες».
Ψάχνοντας δε να βρει φαντάσματα, κάνει λόγο για κάποιους -όχι άγνωστους-, όπως λέει, οι οποίοι επιχειρούν να εμπλέξουν τον Γιώργο Παπανδρέου σε αμαρτωλές ιστορίες και «αυτή τη φορά θεώρησαν ευκαιρία τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το Τ.Τ.». Και βέβαια φτάνει στο σημείο να αποδώσει τα δημοσιεύματα αυτά στον φόβο που αισθάνονται ορισμένοι από την παρουσία του πρώην πρωθυπουργού στον δημόσιο βίο, σχεδόν απειλώντας με εκδίκηση!
Το ενδιαφέρον, πάντως, είναι οι «εξηγήσεις» που (δεν) δίνει ο κ. Παπανδρέου μέσω του στενού του συνεργάτη για το πού αποσκοπούν τα δημοσιεύματα. «Πρώτον, προφανώς θέλουν να μεταθέσουν μέσω των πρωτοσέλιδων ευθύνες, αποκρύπτοντας ή και διαστρεβλώνοντας την αλήθεια (οι σχέσεις, άραγε, Γριβέα – Παπανδρέου είναι ψέμα;). Δεύτερον, να εμπλέξουν τον Γιώργο Παπανδρέου σε ένα βρόμικο πολιτικό παιχνίδι. Παιχνίδι που ουδεμία σχέση έχει με τα συμφέροντα της χώρας και της ελληνικής κοινωνίας (η αλήθεια δηλαδή είναι απέναντι στα ελληνικά συμφέροντα;). Τρίτον, να φέρουν σε πέρας την εργολαβία που έχουν αναλάβει χωρίς αντίλογο (προφανώς, οι περίεργες συμπτώσεις δεν… ενδιαφέρουν κανέναν). Ο λόγος που γίνεται για αυτό είναι, κατά τον ίδιο, το ότι «φαίνεται ότι έχουν προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπίσουν και όχι λίγα, ούτε και μικρά -το αντίθετο-, και μάλιστα προβλήματα για τα οποία οι ίδιοι έχουν την αποκλειστική ευθύνη».
Τέλος, ο στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού επιχειρεί να αφορίσει τις σχέσεις του σκανδάλου του Τ.Τ., με τα γνωστά CDS, αναφέροντας ότι «η υπόθεση των δανείων του Τ.Τ. ουδεμία σχέση έχει με αυτήν των CDS, την οποία κάποιοι έστησαν επιχειρώντας να εμπλέξουν τον Ανδρέα Α. Παπανδρέου -δηλαδή ουσιαστικά τον Γιώργο Παπανδρέου-, επί της οποίας και έκρινε η Δικαιοσύνη σε βάρος του κ. Καμμένου», κάτι το οποίο δεν αποδέχεται ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ.
Ο φόβος οδηγεί τον κ. Παπανδρέου και σε κούφιες απειλές, αφού σημειώνει χαρακτηριστικά: «Αυτά επί του παρόντος, με την ελπίδα ότι δεν θα χρειαστεί να επανέλθουμε για να μιλήσουμε αναλυτικότερα».
Αλέξανδρος Διαμάντης – Δημοκρατία

Δεν υπάρχουν σχόλια: