ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.2.14

Τα ρέστα τους παίζουν οι δημοκόποι στον Καμίνη, αφού τους κάηκε ο Σαμαράς!

Σημαντικό προβάδισμα του νυν δημάρχου Γιώργου Καμίνη απέναντι στους αντιπάλους του δίνουν δύο ακόμη δημοσκοπήσεις, μετά από αυτή της Metron Analysis.

Συγκεκριμένα,  σε δημοσκόπηση της MRB για την Real News...o Γιώργος Καμίνης καταγράφει το ίδιο ποσοστό (20%) με αυτό της δημοσκόπησης της Metron Analysis,  και ακολουθούν  οι Άρης Σπηλιωτόπουλος 13,4%, Νικήτας Κακλαμάνης 12,4%, Ηλίας Κασιδιάρης 11%, Γαβριήλ Σακελλαρίδης 9,6%, Βασίλης Καπερνάρος 6,4%, Νίκος Σοφιανός 6,2% και Γρηγόρης Βαλλιανάτος με 1,7%.

Μάλιστα, ο νυν δήμαρχος κερδίζει όλους τους αντιπάλους και στο β΄ γύρο: τον Α. Σπηλιωτόπουλο με 36,7% έναντι 30%, τον Ν. Κακλαμάνη με 35,6% έναντι 31,7%, τον Γ. Σακελλαρίδη με 37% έναντι 23% και τον Η. Κασιδιάρη με 51,3% έναντι 21,4%.

Χαμηλότερα ποσοστά για το νυν δήμαρχο και, άρα, και μικρότερη διαφορά από τους αντιπάλους του καταγράφει  δημοσκόπηση της εταιρείας ALCO για το Πρώτο Θέμα,

Αναλυτικά, ο Γιώργος Καμίνης καταγράφει ποσοστό 18,4% και ακολουθούν ο Άρης Σπηλιωτόπουλος με 13,1%, ο Νικήτας Κακλαμάνης με 12,1% ο Ηλίας Κασιδιάρης με 10,8%, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης με 10,7%, ο Νίκος Σοφιανός με 4,7%, ο Βασίλης Καπερνάρος με 4,3% και ο Γιώργος Αμυράς με 2,6%.
 
Πηγή: aftodioikisi.gr

 Είναι πολύ νωρίς να βγουν ασφαλή συμπεράσματα, αφού οι υποψηφιότητες είναι λίγων ημερών, εκτός του Καμίνη βέβαια. Εν ενεργεία Δήμαρχος, δεν πείθει, ακόμα και για τους δημοκόπους ούτε 1 στους πέντε Αθηναίους.

Είναι σαφές, ότι αφού η πρωτιά σε εθνικό επίπεδο έχει κλειδώσει με μεγαλύτερη διαφορά από όσο λένε, οι δημοκόποι προσπαθούν να επηρεάσουν το εκλογικό σώμα των Αθηναίων, με τελευταία ελπίδα να σωθεί το σύστημα ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, στον μεγαλύτερο δήμο της χώρας!


anemosantistasis

Δεν υπάρχουν σχόλια: