ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.2.14

Ούγγροι βουλευτές πέταξαν τις σημαίες της ΕΕ έξω από το παράθυρο του ουγγρικού κοινοβουλίου


Βουλευτές του Jobbik, (3ου κόμματος στην Ουγγαρία) σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το γεγονός ότι οι ξένοι μπορούν να αγοράσουν ακίνητα στην Ουγγαρία και σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την Ευρωπαϊκή Ένωση γενικότερα, άρπαξαν τις σημαίες της ΕΕ και τις πέταξαν έξω από το παράθυρο του κτιρίου του ουγγρικού κοινοβουλίου.
Ο βουλευτής Tamás Gaudi - Nagy δήλωσε ότι με την ψήφιση των νόμων οι οποίοι επιτρέπουν στους ξένους την αγορά γης, το έθνος της Ουγγαρίας γίνεται θήραμα ξένων δυνάμεων. Αποκάλεσε τις σημαίες της ΕΕ «σύμβολο της αποικιοκρατίας» και είπε ότι δεν έχουν καμία θέση στην Εθνοσυνέλευση της Ουγγαρίας.
Σχόλιο: Πόσες φορές έχουμε δει τέτοιες κινήσεις στην Ελλάδα; Η δύναμη μιας τέτοιας συμβολικής πράξης είναι μεγαλύτερη από δέκα χιλιάδες ομιλίες κατά της ΕΕ. Σημειώστε ότι ενώ η χώρα μας είναι υπόδουλη σε ξένους εξουσιαστές και το σχέδιο των γραφειοκρατών των Βρυξελλών είναι η δημιουργία του Ευρωπαϊκού υπερκράτους και ο υποβιβασμός των εθνικών κυβερνήσεων, διάφοροι «αντιεξουσιαστές» επιδίδονται στο κάψιμο της ελληνικής σημαίας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν λίγα χρόνια, στις 10 Οκτωβρίου 2007, στο ξενοδοχείο Hilton στο Τελ Αβίβ, ο Πρόεδρος του Ισραήλ, Σίμον Πέρες, είχε κάνει μια απίστευτη δήλωση, όπου με εμφανή κομπορρημοσύνη είχε πει : «Αγοράζουμε το Μανχάταν, την Ουγγαρία,  την Ρουμανία, την Πολωνία».
Επίσης, το 2012 οι βουλευτές του Jobbik*,Levente Muranyi και Elod Novak είχαν κατεβάσει την σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης από το Κτίριο Γραφείων των Αντιπροσώπων στη Βουδαπέστη. Το κτίριο στεγάζει τα πολιτικά κόμματα και τους εκπροσώπους τους και ανήκει στο κράτος.Πριν κατεβάσει τη σημαία της ΕΕ οElod Novak, σημείωσε ότι το 2004 πέρασε ένας νόμος που κατέστησε υποχρεωτικό για όλους τους δημόσιους οργανισμούς, εκτός από το κτίριο του Κοινοβουλίου, να αναρτάται στα κτίριά τους η σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: