ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.2.14

Εγκαταλείπουν τον Βενιζέλο οι Ευρωβουλευτές του

Την ένταξή της στη ΔΗΜΑΡ προανήγγειλε η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μαριλένα Κοππά με συνέντευξή της στον Τύπο της Κυριακής.

Όπως αναφέρει ο Φώτης Κουβέλης «θέλει να συσπειρώσει τις κατακερματισμένες δυνάμεις του χώρου»
ενώ «το σημερινό ΠΑΣΟΚ - μ' αυτή του την ηγεσία, τις πολιτικές του επιλογές και επειδή έχει χάσει τη διακριτότητά του από την ΝΔ-δεν μπορεί».

«Ο σοσιαλδημοκρατικός χώρος είναι αναγκαίος για τη σταθερότητα του πολιτικού συστήματος. Σε αυτό το πλαίσιο κι εάν δεν υπήρχε η ΔΗΜΑΡ ως χώρος θα έπρεπε να την εφεύρουμε», τόνισε.

Παράλληλα η ευρωβουλευτής εξέφρασε την αντίθεσή της στην κυβερνητική απόφαση για ευρωεκλογές με σταυροδοσία και πρόσθεσε ότι οι «58» έδωσαν στον Ευάγγελο Βενιζέλο τη δυνατότητα για μια ακόμη «επίδειξη ηγεμονισμού».

καφενειο

Δεν υπάρχουν σχόλια: