ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.1.14

Πως θα γλιτώσετε τις κατασχέσεις της εφορίας – Δώστε έστω ένα μικρό ποσό και ... κερδίστε

- “Παραθυράκι” που δίνει ανάσα σε 1.800.000 φορολογούμενους
- Άτυπη ρύθμιση δίνει δυνατότητα έναντι καταβολής και όχι του ποσού της δόσης
- Μπορείτε να γλιτώσετε τις κατασχέσεις της εφορίας ακόμη και με 20 ευρώ το μήνα

Οι ληξιπρόθεσμες οφειλές έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ φτάνοντας τα 61,3 δισ. ευρώ. Μόνο τα νέα ληξιπρόθεσμα χρέη ξεπέρασαν τα 8 δισ. και έτσι το υπουργείο φαίνεται ότι ακολουθεί την λογική της παροιμίας... φασούλι το φασούλι.

Με κατάθεση μικροποσού κάθε μήνα γλιτώνετε την κατάσχεση
Με λίγα λόγια υπάρχει μια σιωπηρή απόφαση να γίνονται τα στραβά μάτια και να μην εφαρμόζεται ο νόμος που προβλέπει κατασχέσεις μισθών, συντάξεων, ενοικίων καταθέσεων κλπ σε περίπτωση οφειλών, εφόσον ο φορολογούμενος δείχνει καλή πίστη.

Πως μπορεί να δείξει καλή πίστη ο φορολογούμενος;

Η διαδικασία είναι απλή. Ακόμη και για φορολογούμενους που έχουν μπει στη ρύθμιση για τις 12 δόσεις και αδυνατούν να καταβάλουν το προβλεπόμενο ποσό μια επίσκεψη σε κάποιο υποκατάστημα τράπεζας ή των ΕΛ.ΤΑ και η πληρωμή ενός μικρού ποσού κάθε μήνα “κλειδώνει” την κατάσχεση.
Καλό είναι οι φορολογούμενοι να ενημερώνουν οι ίδιοι την εφορία για την κατάθεση

Οι φορολογούμενοι, σύμφωνα με την εφημερίδα “Τα Νέα” δεν έχουν παρά να καταθέτουν ένα ποσό κάθε μήνα, όπως λέει μάλιστα ο Γ.Γ. Εσόδων Χ. Θεοχάρης “εφόσον οι φορολογούμενοι δίνουν αυτό το άτυπο έναντι κάθε μήνα μπορούν να προστατευθούν από ενδεχόμενες κατασχέσεις καταθέσεων κλπ” Καλό είναι όμως όπως τονίζει να ενημερώνουν και την εφορία οι ίδιοι για την καταβολή του ποσού για να αποφευχθεί κάποια... κατά λάθος κατάσχεση.

Ουσιαστικά η άτυπη ρύθμιση αφορά περίπου 1.800.000 φορολογούμενους με οφειλές ως 5.000 ευρώ. Αυτοί οι άνθρωποι είναι κυρίως μισθωτοί και συνταξιούχοι που πολλές φορές δεν έχουν τη δυνατότητα να είναι συνεπείς.

Βέβαια, όπως εξηγούν στελέχη του υπουργείου Οικονομικών, οι έλεγχοι συνεχίζονται. Εάν για παράδειγμα κάποιος καταβάλει ένα μικροποσό, αλλά ταυτόχρονα εμφανίζει μεγάλο εισόδημα σε σχέση με την οφειλή τότε δεν γλιτώνει από την κατάσχεση.

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: