ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.1.14

Αμηχανία στην κυβέρνηση από τη δυσοσμία των σκανδάλων – Ανησυχία για ενίσχυση ΣΥΡΙΖΑ και ΧΑ

  Αμηχανία στην κυβέρνηση από τη δυσοσμία των σκανδάλων – Ανησυχία για ενίσχυση ΣΥΡΙΖΑ και ΧΑ
Έντονος προβληματισμός για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχουν στην περαιτέρω αποδυνάμωση του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ οι αλλεπάλληλες εξελίξεις στο πεδίο των σκανδάλων επικρατεί στην δικομματική κυβέρνηση. Εκφράζεται η ανησυχία για ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ και της Χρυσής Αυγής.
Το Μαξίμου όμως επιμένει ότι μακροπρόθεσμα αυτή που θα ευνοηθεί θα είναι η κυβέρνηση Σαμαρά που δεν παρεμβαίνει και αφήνει ελεύθερους του δικαστές να επιτελέσουν το έργο τους.  
«Αυτή η  κυβέρνηση ούτε πήγε να κουκουλώσει ούτε να επηρεάσει τη δικαιοσύνη και να την κατευθύνει» δήλωσε στο zoomnews.gr κυβερνητική πηγή.
«Η Δικαιοσύνη θα αποφασίσει ποιος είναι αθώος και ποιος ένοχος πρόσθεσε».
Η γραμμή Σαμαρά είναι «όλα στο φως».
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου τόνισε στον ΑΝΤ1 η ΝΔ θα είναι αμείλικτη με δικά της στελέχη που τυχόν έχουν κάποια εμπλοκή.Δεν υπάρχουν σχόλια: