ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.1.14

Συνελήφθη ο σπιτονοικοκύρης της ΝΔ για χρέη προς το δημόσιο. Τα χρέη του στις τράπεζες που αγγίζουν το 1 δις, τα πληρώνουμε εμείς.


βωβος 

Ο γνωστός επιχειρηματίας συνελήφθη για χρέη προς το Δημόσιο ύψους 7,526 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο κύριος Βωβός, έχει στενές σχέσεις με τη ΝΔ. Για την ακρίβεια, κατάφερε να τους νοικιάσει ορόφους στην Συγγρού, έναντι ενός ιλιγγιώδους ποσού. Ποσό που φέρεται να είναι 20πλάσιο από το ενοίκιο που πληρώνουν σε μεγαλύτερα γραφεία, λιγα τετράγωνα παραπάνω οι “Ανεξάρτητοι Έλληνες”.

Και όμως, γι’ αυτό το μέγα θέμα δεν θα δείτε ούτε ένα μονόστηλο στις καθεστωτικές εφημερίδες. Ο Ελληνικός λαός συνεχίζει να πληρώνει το νοίκι – μαμούθ του Βωβού από την κρατική επιχορήγηση στη ΝΔ, συνεχίζει να πληρώνει τα σπασμένα που άφησε στις τράπεζες ανακεφαλαιοποιώντας τες με το ζόρι, αλλά ο κύριος Βωβός συνεχίζει να μπαινοβγαίνει ανενόχλητος στα κρατητήρια για τα μάτια του κόσμου.

Κάποιος από την κυβέρνηση θα του έχει τεράστια “υποχρέωση”. Δεν εξηγείται αλλιώς.

 

 

 

olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια: