ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.1.14

Γιωτόπουλος: Ερωτηματικά για σχέσεις Ξηρού με το βαθύ κράτος

Γιωτόπουλος: Ερωτηματικά για σχέσεις Ξηρού με το βαθύ κράτος
Ερωτηματικά για τη δράση, τη μεταχείρηση και για την αντιμετώπισή του Χριστόδουλου Ξηρού από το "σύστημα" εγείρει με επιστολή του προς την Ελευθεροτυπία ο θεωρητικός της 17 Νοέμβρη Αλέξανδρος Γιωτόπουλος. Όπως αποκαλύπτει ο φυγάς απολάμβανε ιδιαίτερης μεταχείρισης στις φυλακές, δεν ετιμωρείτο αλλά ανταμοίβονταν πλουσιοπάροχα, ακόμα και όταν έβαλε φωτιά στο κελί του.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος ο Ξηρός είχε άδεια να μετακινείται ελεύθερα μέσα στις φυλακές ακόμα και στο φρουραρχίο και όπως υποστηρίζει όλα αυτά συνέβαιναν με άνωθεν εντολές όχι των ανθρώπων της φυλακής.
Όπως επισημαίνουν άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στον αντιεξουσιαστικό χώρο η επιστολή Γιωτόπουλου αποτελεί προειδοποίηση προς τους ακροαριστερούς να κρατήσουν αποστάσεις ασφαλείας από τον Χριστόδουλο Ξηρό, καθώς τον χαρακτηρίζει ούτε λίγο, ούτε πολύ άνθρωπο του συστήματος.
Ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος παίρνει αποστάσεις από τον "Μανώλη" της 17 Νοέβρη εγείροντας σαφή ερωτηματικά για τη δράση του, ενώ υπόκωφα φαίρεται να πιστεύει ότι συνεργάζεται με τις αρχές, ενώ η επιστολή του δρα ως προειδοποίηση για τους... "μυημένους" του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Από την ανάλυση του κειμένου του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου καθίσταται σαφές ότι ο θεωρητικός της 17 Νοέμβρη βλέπει τατκτικισμούς και στρατηγική επαναφοράς της τρομοκρατικής βίας στην ελληνική κοινωνία, όχι όμως από τους συνήθης υπόπτους. 
Μεταξύ άλλων στην επιστολή του ο Αλ. Γιωτόπουλος σημειώνει: «Αφού ο Χριστόδουλος είναι τόσο επικίνδυνος τρομοκράτης, γιατί όταν το 2011 έβαλε φωτιά στο κελί του, αντί να τον τιμωρήσουν όπως θα όφειλαν, τον επιβράβευσαν ικανοποιώντας και τα τρία αιτήματά του, μεταφέροντάς τον στις πτέρυγες; Γιατί του έδωσαν το ελεύθερο να πηγαίνει καθημερινά όπου θέλει, στο αρχιφυλακείο, στους Πυρήνες, στους σημαντικότερους ποινικούς; Ποιος έδωσε τη διαταγή; Οχι βέβαια η διευθύντρια ούτε κάποιος αρχιφύλακας. Δεν έχουν τέτοια εξουσία και ούτε θα αναλάμβαναν τέτοια ευθύνη». 
Ο Αλ. Γιωτόπουλος υποστηρίζει στην επιστολή του ότι: «η διαταγή ήλθε από πάνω». Και καταλήγει: «Δεν γνώριζαν ότι ο Χριστόδουλος εδώ και ενάμιση χρόνο είχε πάρει έξι άδειες; Τι έκαναν για να αποτρέψουν την εξαφάνισή του; Τίποτε».
 Παράλληλα, ο Γιωτόπουλος προχωρά σε συγκρίσεις σχετικά με την αντιμετώπιση που είχε ο Χριστόδουλος Ξηρός και ένα ακόμη μέλος της 17Ν, ο Βασίλης Τζωρτζάτος: «Γιατί στις δύο άδειες του Βασ. Τζωρτζάτου με κατ' οίκον περιορισμό, έξι αυτοκίνητα της Αντιτρομοκρατικής ήταν κάτω από το σπίτι του (τρία στο δρόμο και τρία στους παραδρόμους) και τον παρακολουθούσαν, ενώ στον Χριστόδουλο που ήταν σε χωριό δεν υπήρχε κανείς;». Ερώτημα που εύλογα δημιουργει απορίες για την διαφορετική εκτίμηση της αντιτρομοκρατικής στις δύο περιπτώσεις, αν ισχύουν φυσικά τα όσα ισχυρίζεται.
Ο φερόμενος ως ηγέτης της 17Ν κλείνοντας την επιστολή του αναρωτιέται: «Όλοι αυτοί οι κύριοι της Αντιτρομοκρατικής, της ΕΥΠ, της κυβέρνησης, αλλά και της CIA δεν γνώριζαν ότι ο Χριστόδουλος εδώ και ενάμιση χρόνο είχε πάρει έξι άδειες;». Και καταλήγει με ένα ερώτημα που μπορεί να εξηγηθεί με πολλούς τρόπους: «Τι έκαναν για να αποτρέψουν την ενδεχόμενη εξαφάνισή του; Τίποτε».
Ο Γιωτόπουλος πάντως υποστηρίζει ότι η απόδραση Ξηρού αποτελεί μέρος ένος γενικότερου σχεδίου να κόψουν τις άδειες κρατουμένων κατά τη διάρκεια της προεδρίας της ΕΕ και κατ' επέκταση να τις καταργήσουν. 
Με λίγα λόγια, μέσω της επιστολής του, είτε θεωρεί ότι ο Ξηρός είναι ένας ακίνδυνος τρομοκράτης, παρά το χθεσινό διάγγελμά του, υποβαθμίζοντας έτσι τον πρώην συνεργάτη του, είτε υποστηρίζει ότι υπήρξε συνωμοσία από την ΕΥΠ και την αντιτρομοκρατική για να αφήσουν τον Ξηρό να αποδράσει.
Όλα αυτά ενώ ο Χριστόδουλος Ξηρός με μανιφέστο απειλεί το σύστημα και τους δημοσιογράφους μέσα από το Indymedia...
 
 
 
sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: