ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.1.14

ΣΟΚ!!!!!!!! ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ!!! Έπαθε έμφραγμα και πέθανε επειδή η εφορία του άδειασε τον τραπεζικό λογαριασμό

Ένας 58χρονος εργολάβος έπαθε έμφραγμα και εξέπνευσε επειδή η εφορία του δέσμευσε τα χρήματα που είχε στο λογαριασμό για να πληρώσει τους εργάτες του.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, βρίσκονταν σε εξέλιξη εργασίες σε κάποιο ξενοδοχείο στη Νάουσα Πάρου. Ο εργολάβος ζήτησε χρήματα από τον ξενοδόχο για να... πληρώσει τους εργάτες.

Τελικά ο ξενοδόχος κατέθεσε τα χρήματα και ο άτυχος 58χρονος πήγε στη τράπεζα για να κάνει ανάληψη. Ο εργολάβος έμεινε έκπληκτος καθώς δεν υπήρχαν καθόλου χρήματα στον λογαριασμό και οι υπάλληλοι τον ενημέρωσαν ότι η εφορία είχε δεσμεύσει όλο το ποσό.

Ο 58χρονος εργολάβος έφυγε από την τράπεζα σε πολύ άσχημη κατάσταση και την επόμενη μέρα έπαθε έμφραγμα. Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Πάρου αλλά τελικά έχασε την μάχη με τον θάνατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: