ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.1.14

Στο έλεος των Αμερικανών ο πρωθυπουργός. Με πρόσχημα τον Ξηρό παίρνουν εκδίκηση για τις στενές σχέσεις με την Μέρκελ

 
Από τον Αβραάμ Λίνκολν
Mε την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού οι Αμερικανοί έχουν το καυτό πρόσχημα που τους χρειάζεται για να πηγαίνουν καροτσάκι τον Έλληνα πρωθυπουργό στον οποίο όπως όλα δείχνουν δεν φαίνεται να συγχωρούν τις στενές επαφές με την Άνγκελα Μέρκελ.
Οι Αμερικανοί χτυπάνε πλέον σαν χταπόδι την ελληνική κυβέρνηση με ένα κρεσέντο ανακοινώσεων-επιταγών για την σύλληψη του Ξηρού. Αποτέλεσμα να αναγκασθούν να τους επικηρύξουν με 4 εκατ. ευρώ-χρήματα που δεν περισσεύουν!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Μιλώντας το μεσημέρι της Τετάρτης έξω από τη ΓΑΔΑ, όπου συναντήθηκε με αξιωματικούς της ΕΛΑΣ, ο κ. Δένδιας είπε ότι συζήτησαν για την τρομοκρατία και για το καθήκον της ΕΛΑΣ να αντιμετωπίσει με επιτυχία την τεράστια αυτή πρόκληση που συνιστά η τρομοκρατία.

Η απόδραση του Ξηρού- την οποία ο Γιωτόπουλος θεωρεί "έργο" της CIA, της ΕΥΠ και της Αντιτρομοκρατικής-, δίνει την δυνατότητα στους Αμερικανούς να στριμώξουν την κυβέρνηση και να απαιτήσουν από τον Σαμαρά γη και ύδωρ, διαφορετικά ο Έλληνας πρωθυπουργός κινδυνεύει να έχει την τύχη του Καραμανλή ο οποίος μετά το ΟΧΙ στο σχέδιο Ανάν είχε δώσει "οδηγίες" στους στενούς συνεργάτες του να τα μαζεύουν μια και το λάδι στο κυβερνητικό καντήλι τελείωνε.
Οι κρυφές δημοσκοπήσεις που τρέχουν αυτό το διάστημα δεν επιτρέπουν στον πρωθυπουργό να παρατείνει για πολύ την προκήρυξη των εκλογών.
Αυτή τη στιγμή η ΝΔ βρίσκεται πανελλαδικά στο 12-13% και όπως όλα δείχνουν το 8% θα είναι ένα ονειρικό ποσοστό στις ευρωεκλογές.
Ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος και οι υπουργοί του μοιάζουν να έχουν παραδοθεί καθώς η οργή της κοινωνίας, οι αποφάσεις του ΣτΕ, τα μπουνίδια από τους Αμερικανούς και η ψύχρα της Μέρκελ συντροφεύουν τις μαύρες σκέψεις τους για την οδό διαφυγής μια και το τελευταίο που θα ήθελαν είναι να φύγουν με ελικόπτερο από το Μέγαρο Μαξίμου.
Χαρακτηριστικό του τέλους χρόνου για την κυβέρνηση Σαμαρά είναι το γεγονός ότι δύο κορυφαία στελέχη της ΝΔ, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και η Ντόρα Μπακογιάννη έχουν αραιώσει τις δημόσιες εμφανίσεις τους.
Ο Στουρνάρας χρεώνει στον Σαμαρά την επίθεση που δέχθηκε από τον Ψυχάρη και μέσα σε κλίμα αλληλοσπαραγμού η κυβέρνηση των κρατιστών οι οποίοι αρνήθηκαν να μεταρρυθμίσουν τον κρατικό μηχανισμό υπερασπίζοντας τους κομματικούς στρατούς και τους αγαπημένους τους ολιγάρχες.
Η κυβέρνηση Σαμαρά δαπανά περισσότερες εργατοώρες ώστε να διασώσει από την φυλάκιση τους διαπλεκόμενους νταβατζήδες που εμπλέκονται στα σκάνδαλα, παρά στις απαιτούμενες μεταρρυθμίσεις και στην φυγή προς τα εμπρός.
Τις τελευταίες ώρες ο πρωθυπουργός σκέφτεται το ενδεχόμενο του αιφνίδιου ανασχηματισμού-κάποιοι υποστηρίζουν ότι θα τον ανακοινώσει το βράδι της προσεχούς Κυριακής-με στόχο να παίξει το τελευταίο του χαρτί.
Στόχος του πρωθυπουργού είναι να μπουν όσο περισσότεροι καραμανλικοί στην κυβέρνηση και να αποδεχθεί η Ντόρα ένα από τα υπουργεία πρώτης γραμμής...



/kourdistoportocali.

Δεν υπάρχουν σχόλια: