ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.1.14

Δημοτική υπάλληλος «αδειάζει» Μιχελάκα και Μητσοτάκη για τη διαθεσιμότητα!...

Ρήγμα στη διαθεσιμότητα
Το  Πρωτοδικείο της Ξάνθης έκανε οριστικά δεκτή -σε πρώτο βαθμό- την προσφυγή δημοτικής υπαλλήλου κατά του μέτρου. Η απόφαση αυτή δημιουργεί νομικό προηγούμενο, ενώ ανοίγει τον δρόμο και σε άλλους εργαζόμενους.
Δημοτική υπάλληλος «αδειάζει» Μιχελάκη και Μητσοτάκη για τη διαθεσιμότητα! Με δικαστική απόφαση -την πρώτη του είδους πανελλαδικά- δικαιώνεται εργαζόμενη στον Δήμο Ξάνθης που είχε αρνηθεί να συμπληρώσει την αίτηση...
κινητικότητας προκειμένου να μετατεθεί… στην Κρήτη.
Της επιδικάζει μάλιστα αποζημίωση 100 ευρώ για κάθε μέρα που το ελληνικό Δημόσιο δεν εφαρμόζει την απόφαση.
14 μήνες μετά
Δεν είναι η πρώτη φορά που το Πρωτοδικείο της Ξάνθης δικαιώνει εργαζόμενο, αμφισβητώντας τη νομιμότητα του μέτρου της διαθεσιμότητας, με κάποια προσωρινή διαταγή ή απόφαση ασφαλιστικών μέτρων.
Είναι όμως η πρώτη φορά που κάνει οριστικά δεκτή -σε πρώτο βαθμό- την προσφυγή εργαζομένου του ευρύτερου δημόσιου τομέα, 14 μήνες μετά το πρώτο κύμα διαθεσιμότητας.
"Eφημερίδα των Συντακτών

Δεν υπάρχουν σχόλια: