ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.1.14

Βόμβα Τζαμτζή: Θα ζητήσω την παραίτηση Τσαυτάρη! (ΠΡΟΣΕΧΕ ΔΑΝΗ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΣΟΝ!!...ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ ΡΕ ΥΠΟΚΡΙΤΗ)

"Αντί να μπει μπροστά και να λύσει τα θέματα των αγροτών ο υπουργός Αγροτικής ανάπτυξης κρύβεται"!


Έρχονται ... εξελίξεις και μάλιστα ραγδαίες από την πλευρά των γαλάζιων βουλευτών με τον Δάνη Τζαμτζή να ταράζει και πάλι τα κυβερνητικά νερά.

Την παραίτηση του υπουργού Αγροτικής ανάπτυξης θα ζητήσει αύριο ο βουλευτής της Ν.Δ. Δάνης Τζαμτζής όπως ανέφερε στα parapolitika.gr: «Δεν είναι δυνατόν ο κ. Τσαυτάρης να μην τίθεται επικεφαλής της προσπάθειας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των αγροτών. Είναι ο καθ’ ύλην αρμόδιος υπουργός κι αντί να μπει μπροστά κρύβεται».

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: