ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.1.14

ΧΡΕΟΣ 2009: 290δις.... 2014: 317 δις


greek_debt 171% 317billion

netakias.

2009: 290 δις. το χρέος. 2014: 317 δις και ΕΝΥΠΟΘΗΚΟ το χρέος. Με κούρεμα, μνημόνια, αίμα. Χτίστε φυλακές.

Με τα επίσημα στοιχεία της Eurostat.

Για να γίνει αντιληπτό το έγκλημα, δεν χρειάζονται εξειδικευμένες σπουδές. Το καταλαβαίνει όποιος έχει κόψει έστω και ένα τιμολόγιο στην ζωή του. Οποιοσδήποτε εργάστηκε πραγματικά και δεν υπήρξε Στουρνάρας, Παπακωνσταντίνου κλπ.

Τα 290 δις του χρέους, αυξήθηκαν παρότι μετατράπηκαν σε ενυπόθηκα. Παρότι απο το 2011 έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα. Παρότι καταστράφηκαν όλοι οι ΤΙΜΙΟΙ επενδυτές, τα ασφαλιστικά ταμεία, τα νοσοκομεία, τα πανεπιστήμια κλπ από το PSI. Παρότι καταστράφηκε ηκοινωνία, η παιδεία, η υγεία, η πραγματική οικονομία.

Αυτό το πλιάτσικο θα μείνει στην παγκόσμια ιστορια ως η μεγαλύτερη ληστεία που έγινε ποτέ σε έθνος, σε καιρό “ειρήνης”. Οι φυλακές δεν θα τους χωρέσουν.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η περιβόητη δόση, δεν πληρώνει μισθούς και συντάξεις αλλά τα κοράκια του ΔΝΤ! ΑΚΟΥΡΕΥΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: