ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.1.14

Ο ΠΑΡΑΚΕΝΤΕΣ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΓΕ: "Με κυβέρνηση Σαμαρά και υπουργό Βενιζέλο θα βγουν οι Νεοδημοκράτες να τα σπάσουν!!! "

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ..ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ Κ. ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΕ;;
 
21 Μαρ. 2012
Αστραψε και βρόντηξε στην ΝΕΤ ο Αργύρης Ντινόπουλος. Ερωτηθείς περί του τι θα πει στον ψηφοφόρο του, ο βουλευτής της ΝΔ διαβεβαίωσε αυτό για το οποίο έχει δεσμευτεί ο αρχηγός του κόμματός του: θα επαναφέρει τα 700 ευρώ στην κατώτατη σύνταξη καθώς και τα επιδόματα πολυτέκνων.
Λύσεις υπάρχουν είπε. Και προσφέρθηκε να προσφέρει τη μία από τις δύο συντάξεις του στο βωμό της επανόρθωσης των αδικιών!..
Αφού επεσήμανε το πλειοψηφικό ρεύμα της ΝΔ πρότεινε κάνοντας την ανάγκη φιλοτιμία νέους τρόπους διεξαγωγής της προεκλογικής εκστρατείας:
«Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι. Θυμάστε τι έλεγε εκείνος ο απίθανος Παμπούκης… Ότι θα φέρει τους εμίρηδες να επενδύσουν στην Ελλάδα και άλλα τέτοια.
Σ΄ αυτές τις εκλογές πέρα απ΄ την κομματική τοποθέτηση, η ΝΔ δημιουργεί ένα πλειοψηφικό ρεύμα, πρέπει η προεκλογική εκστρατεία να γίνει αλλιώς. Σε μεγάλες εκλογικές περιφέρειες, μέσα από μια συμφωνία κυρίων μεταξύ των υποψηφίων, να εκδώσουμε ένα κοινό, φτηνό φυλλάδιο ενημέρωσης».
Τι θ΄ αλλάξει όταν «με το καλό» εκλεγεί ο Α. Σαμαράς;
«Εχει δεσμευτεί για τα 700 ευρώ ως κατώτατο όριο στις συντάξεις καθώς και την επαναφορά των επιδομάτων πολυτέκνων. Το δημοσιονομικό κόστος δεν είναι και τόσο μεγάλο. Πολιτική βούληση χρειάζεται. Μπορούν να εξοικονομηθούν τα χρήματα αυτά αν κοπούν οι διπλές βουλευτικές συντάξεις. Γιατί εγώ να παίρνω και δημοσιογραφική και βουλευτική σύνταξη;»…
Για τυχούσα συγκυβέρνηση, ούτε να το ακούσει ο Αργύρης Ντινόπουλος:
«Με ποιους να συνεργαστούμε; Με τους ψεύτες; Με τους αποτυχημένους υπουργούς της ύφεσης δεν μπορεί να γίνει συγκυβέρνηση. Πρωθυπουργός ο Σαμαράς με υπουργό τον Βενιζέλο; Θα βγουν οι νεοδημοκράτες και θα τα σπάσουν όλα»…
Οχι αυτό μη μας συμβεί. Δεν θα αντέξουμε την επανάσταση της Δεξιάς…
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: