ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.1.14

Αποκαλύφθηκαν! Η κεμαλοναζι του Παπανδρέου, θέλει “ακρωτηριασμό” της Θράκης με πρόσχημα την …κρίση!



«Πλέον πρέπει να σωθούμε από αυτήν τη φτώχεια. Πρέπει να ανοίξουμε δουλειές για τα παιδιά μας, για τους νέους μας. Αυτό το κράτος, αυτή η κυβέρνηση, αυτό το έθνος δεν μπορεί να το κάνει αυτό! Διότι αυτή η χώρα είναι μια μπατιρισμένη χώρα! Εμείς θα σας φέρουμε βοήθεια από την Τουρκία! Θα ανοίξουν βιομηχανίες εδώ! Θα ανοίξουν δουλειές για όλους τους νέους μας...»
- Σιμπέλ Μουσταφάογλου, δημοτική σύμβουλος Δήμου Κομοτηνής
ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΚΟΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!
«Σε μια συμμαχία, πάντα ο ένας κάνει το άλογο κι ο άλλος τον καβαλάρη»
- Βλαδίμηρος Ίλιτς Ουλιάνοφ (Λένιν)
Έντονες φήμες, οι οποίες κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό στα διάφορα γραφεία και στέκια της Κομοτηνής, κάνουν λόγο για μία νέα εκλογική συμμαχία, ενόψει των προκείμενων δημοτικών εκλογών, η οποία, αν όντως λάβει χώρα, είναι βέβαιο ότι θα
διασφαλίσει την νίκη στην εν λόγω δημοτική παράταξη.
Οι φήμες αυτές θέλουν τη γνωστή για τη ρητορική μίσους και διχόνοιας μεταξύ των Χριστιανών και Μουσουλμάνων κατοίκων της Θράκης κα. Σιμπέλ Μουσταφάογλου – εκλεκτή του Τουρκικού Προξενείου, αλλά και του πρώην Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου για τις ευρωεκλογές του 2009 – να θέλει το όνομά της στο ψηφοδέλτιο της υποστηριζομένης από το ΠΑΣΟΚ παράταξης του νυν Δημάρχου Κομοτηνής, κ. Γιώργου Πετρίδη.
Η δημοτική σύμβουλος του Δήμου Κομοτηνής κα. Μουσταφάογλου – πάλαι ποτέ αντίπαλος του Γιώργου Πετρίδη, στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, ως αρχηγός του Κόμματος «Πρώτο βήμα για την ισότητα» – φαίνεται ότι αποτελεί πολύ αγαπητό παιδί του ΠΑΣΟΚ, αφού το «κίνημα» κάνει ότι μπορεί για να την αξιοποιήσει ως ευρωβουλευτή, νομαρχιακή σύμβουλο, μέχρι και διοικητή του τοπικού νοσοκομείου, με το τελευταίο να «κολλάει» μέχρι στιγμής λόγω έλλειψης τυπικών προσόντων.
Έτσι, οι πολίτες της Κομοτηνής θα κληθούν να ψηφίσουν μία παράταξη που περιλαμβάνει μία Τουρκόφρονα, η οποία δεν έπαψε ποτέ να διαλαλεί ότι οι μουσουλμάνοι της Ροδόπης είναι απευθείας απόγονοι των Οθωμανών (ενώ περίπου το 75% είναι Πομάκοι, αυθεντικοί Θράκες) και το μέλλον της Θράκης είναι στην Τουρκία, αφού η Ελλάδα είναι, σύμφωνα με την ίδια, ένα μπατιρημένο κράτος, το οποίο δεν έχει κανένα μέλλον.
Ειδικότερα, οι ποντιακής καταγωγής πολίτες του Δήμου – στη στήριξη των οποίων οφείλεται σε πολύ μεγάλο βαθμό η ανάληψη του Δήμου από την παράταξη του κ. Πετρίδη, αλλά και η εκλογή αρκετών δημοτικών συμβούλων (...) – θα κληθούν να ψηφίσουν υπέρ ενός συνδυασμού, στα σπλάχνα του οποίου κυοφορείται μία αυριανή αντιδήμαρχος, δεδηλωμένη αρνήτρια της Ποντιακής Γενοκτονίας, σε πείσμα πάντα της ιστορικής αλήθειας. Την επόμενη μέρα, μάλιστα, στις 19 Μαΐου, αφού πανηγυρίσουν την νίκη της παράταξης του κ. Πετρίδη, θα παραστούν όλοι μαζί στις εκδηλώσεις για την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου...
Η επιλογή αυτή, όμως, της «Τουρκάλας της Δυτικής Θράκης», είναι βέβαιο ότι θα προβληματίσει και τα στελέχη του "κινήματος" ανά την επικράτεια· το ΠΑΣΟΚ δεν υστερεί έναντι των άλλων παρατάξεων σε μέλη υπεύθυνα, υγιή πολιτικά, με υψηλή αίσθηση ευθύνης απέναντι στην πατρίδα.
Εύλογη η απορία του μέσου ενασχολουμένου με τα κοινά πολίτη· αφού η κα. Μουσταφάογλου μπορεί να εκλεγεί και πάλι δημοτική σύμβουλος με το κόμμα της «Πρώτο βήμα για την ισότητα» – από το τμήμα της μειονότητας που επηρεάζεται από την εθνικιστική προπαγάνδα του Τουρκικού Προξενείου – και να συνεχίσει την προσφορά των υπηρεσιών της στους «Τούρκους της Δυτικής Θράκης», γιατί προτιμά να συμπαραταχθεί με τον κ. Πετρίδη...
Η «φιλοσοφία» της Τουρκικής εξωτερικής πολιτικής
Damlaya damlaya göl olur
Σταγόνα τη σταγόνα σχηματίζεται η λίμνη
Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών το υπουργείο εξωτερικών της Τουρκίας, αλλά και άλλοι παράγοντες προώθησης του Τουρκικού επεκτατισμού – όπως, για παράδειγμα, το τάγμα του ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν – ενεργούν με αξιοζήλευτη μεθοδικότητα, διαθέτοντας τεράστια χρηματικά ποσά, προς την κατεύθυνση της καλλιέργειας Τουρκικής συνείδησης στους μουσουλμάνους κατοίκους της Θράκης. Προς τον σκοπό αυτό έχουν προχωρήσει στη δημιουργία δικτύων εξυπηρέτησης των εθνικών τους συμφερόντων, τα οποία δραστηριοποιούνται στους τομείς της Παιδείας, της Υγείας, των ΜΜΕ και στην τοπική πολιτική και επιχειρηματική σκηνή.
Άτυπα, παράνομα, νηπιαγωγεία, εκπαιδευτήρια, σχολές ξένων γλωσσών και μελέτης του Κορανίου, δημιουργήθηκαν «εκ του μηδενός» και συντηρούνται με την ένοχη ανοχή παραγόντων σε χωριά της Θράκης, αλλά και εντός της πόλης της Κομοτηνής.
Μουσουλμάνοι ασθενείς διακομίζονται στο νοσοκομείο της Αδριανούπολης, με τις ευγενικές χορηγίες της γείτονος, ενώ ιδιώτες ιατροί της Θράκης προσεγγίζονται από Τούρκους υπευθύνους για να κάνουν τα χειρουργεία τους στο ίδιο νοσοκομείο, έναντι αδράς αμοιβής.
Ντόπιοι, πλειονοτικοί, πολιτευτές και παράγοντες παρίστανται σε εκδηλώσεις και φιέστες φανατικών τουρκοφρόνων και ανέχονται με σκανδαλώδη τρόπο αντεθνικές και προκλητικές συμπεριφορές αντίστροφου εθνικισμού, πράγμα που δημιουργεί υποψίες για ύπαρξη διαφόρων ειδών σχέσεων μεταξύ των πρώτων και των προξενικών Υπηρεσιών.
Τοπικά μέσα ενημέρωσης τηρούν, προκλητικότατα, ένοχη σιωπή σχετικά με τα παραπάνω περιστατικά, ενώ, ταυτόχρονα, συνηθίζουν να φιλοξενούν συγκεκριμένους τοπικούς πολιτικούς και δημοσιογραφικούς παράγοντες, οι οποίοι σπεύδουν επιμελώς να «θολώσουν τα νερά» και να καταφερθούν εναντίον όσων θίγουν τέτοια θέματα απαράδεκτων ενεργειών, από μέρους μειονοτικών και μη παραγόντων, καταφεύγοντας σε προπαγανδιστικές μεθόδους που στοχεύουν στην καλλιέργεια απαξιωτικής εικόνας, επιχειρώντας να καταστήσουν εν αμφιβόλω την αξιοπιστία των καταγγελόντων.
Πληροφορίες θέλουν ακόμη και τοπικές ιδιωτικές μονάδες υγείας να προορίζονται προς πώληση σε Τούρκους «επιχειρηματίες» στο εγγύς μέλλον, όπως επίσης και αυτήν την βιομηχανική ζώνη της Κομοτηνής να έχει παρόμοια τύχη.
Μέρος αυτών των τεράστιων δαπανωμένων χρηματικών ποσών προέρχεται από την Τουρκική «Ziraat Bankasi», όμως στο μεγαλύτερο μέρος τους είναι μαύρα, προερχόμενα από συναλλαγές «χέρι με χέρι». Εισέρχονται, μέσω καθέτων και οριζοντίων αξόνων, από τις όμορες χώρες και διοχετεύονται προς τους πρόθυμους εντόπιους απολαβόντας.
Τρελοί συνδυασμοί
Ne ekersen onu biçersin
Θα θερίσεις ότι έσπειρες
Ο συνδυασμός των πρώην πολιτικών αντιπάλων, Σιμπέλ Μουσταφάογλου – Γιώργου Πετρίδη, είναι βέβαιο ότι θα αποφέρει την συντριπτική νίκη στην υποστηριζόμενη από το ΠΑΣΟΚ δημοτική παράταξη της Κομοτηνής, από την πρώτη κιόλας Κυριακή των εκλογών. Το Τουρκικό Προξενείο, λοιπόν, εγγυάται έτσι τον εκλογικό περίπατο στον συμπαθή Δήμαρχο Κομοτηνής. Η στήριξη αυτή, όμως, είναι αναμενόμενο να δημιουργεί ανησυχία σε κάθε γνώστη των ιδιαζουσών τοπικών καταστάσεων και των προξενικών τακτικών στην περιοχή – οι οποίες δεν χαρακτηρίζονται από ευθύτητα και διαφάνεια, όπως είναι φυσικό.
Χαρακτηριστικό είναι ότι ένα μεγάλο μέρος του εμπορικού πληθυσμού της Κομοτηνής φέρεται να είναι πολύ δυσαρεστημένο από την διοίκηση του Δήμου, λόγω της θίξης του από τον πλημμελή σχεδιασμό του έργου κατασκευής του ποδηλατοδρόμου – του μεγαλύτερου έργου που πραγματοποίησε η παρούσα δημοτική αρχή. Οι περίπου 700, ενυπόγραφα διαμαρτυρόμενοι κάτοικοι, παρότι κατέθεσαν εμπεριστατωμένη τροποποιητική μελέτη στο αρχικό σχέδιο του ποδηλατοδρόμου, δεν εισακούσθησαν, αφού αυτή δεν συνυπολογίστηκε στην πραγματοποίηση του έργου. Ο αντιδήμαρχος Υποδομών & Πολεοδομίας, κ. Ισμαήλ Λεβέντ, φέρεται να είναι ο υπεύθυνος της στάσης αυτής του δήμου έναντι των θιγομένων επιχειρηματιών. Οι φωνές που μιλούν για αλλαγή του εμπορικού χάρτη της πόλης, εντωμεταξύ, πληθαίνουν, με πληροφορίες να φανερώνουν δάκτυλο του Προξενείου στην εν λόγω υπόθεση και να αποδίδουν σε αυτό ρόλο ιθύνοντα στη δημιουργία νέου εμπορικού status quo στην περιοχή, με το τελευταίο να προσπαθεί να οικειοποιηθεί κτήματα και περιουσίες της Μουφτείας, σε περιοχές εκτός του παρόντος εμπορικού κέντρου, με σκοπό την εμπορική αξιοποίησή τους.
Η γνώση των παραπάνω τακτικών του Προξενείου, σε συνδυασμό με τις εκπεφρασμένες, ακραίες εθνικιστικές θέσεις των αυτοαποκαλουμένων «Τούρκων της Δυτικής Θράκης», καθιστά αδικαιολόγητο τον εφησυχασμό, πόσω μάλλον την δημιουργία «υποχρεώσεων» σε αυτό, χάριν μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων. Οι ειδήμονες του «παζαριού» αναμένεται να εξαργυρώσουν αναλόγως τη στήριξή τους αυτή στις επερχόμενες εκλογές. Είναι σίγουρο ότι ο Δήμαρχος Κομοτηνής θα ωφεληθεί αν λάβει υπόψη του τη ρήση του Λένιν, σοσιαλιστής ων και αυτός, που αναφέρεται στην αρχή του παρόντος άρθρου, αλλά και την Τουρκική σοφία, με την οποία θα έρθει αντιμέτωπος:
Rüzgar eken fırtına biçer
Όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες
:Κολεκτίβα INFODELICAN:
olympia.gr μέσω dialogoi

Δεν υπάρχουν σχόλια: