ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.1.14

Ο Τζάμπας (μάγκας)..


Κατάργηση του κατώτατου μισθού για νέους, έως ένα έτος από τη πρόσληψή τους, προκειμένου να δίνεται ισχυρό κίνητρο στις επιχειρήσεις και προγράμματα επιδότησης, προτείνει το ΚΕΠΕ....που του το πρότεινε η τρόϊκα!

Δεν έχει κλείσει χρόνος που ''αυτός που νομίζει πως είναι πρωθυπουργός'', δεσμεύτηκε για το ύψος (ή το βάθος;) του κατώτατου μισθού.
Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο για την ποιότητα του ανδρός (μη χ@σω!) περιττεύει!


Βέβαια θα βγούν οι''καθαρίστριες υπηρεσίας'' στα κανάλιακαι θ' αρχίσουν το μπούρου-μπούρου: ''Ξέρετε, οι ανάγκες..'', ''Μακροπρόθεσμα θα είναι προς όφελος..'', ''Μόνον για ένα χρόνο..'' και πάει λέγοντας.

Όλοι μας όμως υποψιαζόμαστε ότι εκείνο το ''για ένα έτος'', εύκολα με μία υπουργική απόφαση που θα αρχίζει: '' Παρατείνεται κατά ένα έτος..'', θα παρατείνει την ''τζάμπα'' εργασία για δύο έτη, για πέντε, ή για πάντα!

Όπως κι εκείνο το: ''για νέους'', πάλι με υπουργική απόφαση που θ' αρχίζει:''Κατόπιν επιτυχίας του μέτρου, επεκτείνεται..'', επίσης εύκολα θα συμπεριλάβει όλους τους εργαζόμενους!

Είναι ο κλασσικός τρόπος κοροϊδίας του λαού από έναν πολιτικό απατεώνα, το επιτελείο του και την κυβέρνησή του.

Πρώτα σε μπουκώνουν με δίωρες αναλυτικές χρυσαυγιάδες και ξηροδιάδες στα δελτία των 8,
..και στα πεντάλεπτα ''ψιλά'' σου πετάνε υπέρογκους φόρους, εγκληματικά πρόστιμα, νέα μέτρα, κατάργηση κατώτατων μισθών, νέες μεθόδους(πσσσσ!) αξιολόγησης των (προς απόλυση) δημοσίων υπαλλήλων, ξεπούλημα ΔΕΗ, Αστέρα Βουλιαγμένης,
..όλα μαζί πατικωμένα κι αξεδιάλυτα, να μην καταλαβαίνεις γρί,
..και μετά βγάζουν τα αλαλάζοντα κύμβαλα, να μας αλαλιάσουν στην προπαγάνδα και στην πλύση εγκεφάλου!

Συγχαρητήρια και πάλι σε όσους ψήφισαν τους εκλεκτούς παλιάνθρωπους που μας κυβερνούν! 
Συνεχίστε και στις εκλογές που έρχονται!..

Δεν υπάρχουν σχόλια: