ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.1.14

Ένα ακόμη Success Story: Εξουδετέρωση του Σαρίν στην Ελληνική ΑΟΖ!

 
Δεν είναι πρωτόγνωρη σε κανένα η κυβερνητική ανικανότητα και η ψευδεπίγραφη, αυτοπροσδιοριζόμενη και διαφημιζόμενη τάση της πρός τη “νομιμότητα” που διαδηλώνει απο τα  ΜΜΕ επι παντός στημένου επιστητού.
Το θέμα που απασχολεί τη κοινή γνώμη αυτή τη φορά είναι η εξουδετέρωση του νευροπαραλυτικού αερίου σαρίν  της Συρίας από ένα αμερικανικό πλοίο κάπου νότια της Κρήτης. Ο πρώην κ.Τούρκογλου απών. Τα ΜΜΕ σαν καλά και υπάκουα παιδιά πάλι προβάλλουν τους δικούς τους αναλυτές, που είναι άνθρωποι του συστήματος (εννοείται). Ελπίδα να μάθει κανείς την αλήθεια; Καμμία.
Για να εξετάσει κανείς το θέμα της επικινδυνότητας του εγχειρήματος της καταστροφής του σαρίν σε πλοίο  χρειάζεται σαφείς και εξακριβωμένες πληροφορίες γιατί τίποτα δεν είναι δεδομένο. Αυτές τις πληροφορίες δεν τις έχει κανείς, ούτε και εγώ, γιατί δεν είμαι ούτε πράκτορας ούτε εισπράκτορας ούτε ρουφιάνος ούτε ένας πληρωμένος Ερμής που δίνει τα μηνύματα του συστήματος απο τα ΜΜΕ μεταμφιεσμένος σε “ειδικό” επιστήμονα…
Το κράτος αποδεικνύεται και πάλι ανίκανο να ζητήσει σωστά τις πληροφορίες που χρειάζονται απο τα αφεντικά του, να τις αξιολογήσει και να παρουσιάσει λύσεις. Είναι μια μαφία απο ανίκανα τρομπόνια, που πρέπει να ξεκουμπιστεί το ταχύτερο. Ο Ελληνικός λαός δεν πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει για αυτούς, τους επιγόνους και τους φίλους τους. Να του δίνουν.
Στην Ελλάδα επιδοτείται η βλακεία, η ανικανότητα και η αχρηστεία. Αυτό βολεύει και τη ντόπια διαπλοκή και τη παρανομία που προσπαθεί να έρθει σε συμφωνία με τη νέα τάξη για να επιβιώσει. Στις μεγάλες θέσεις συνεχίζουν να προωθούνται κοπρίτες που δεν μπορούν να παράγουν αλλά έχουν το όνομα και τη καλή παρουσία της αγοράς, την οποία το σύστημα τους πρόσφερε. Όταν θα έλθουν τα πιό δύσκολα – και έρχονται – τότε θα τα λέμε…
Στη φωτογραφία σας εξηγώ, με ποιά χημική αντίδραση (υδρόλυση) εξουδετερώνεται το σαρίν.
Λύκειο δεν έχετε τελειώσει; Απλά μαθηματικά δεν ξέρετε; Εγώ δεν σας υποτιμώ. Αλλοι σας υποτιμούν και δεν πρέπει να επιτρέπετε σε κανένα να σας υποτιμά. Να μη αφήνετε σε κανένα περιθώριο να σας υποτιμά σαν πολίτες και σαν ανθρώπους, αν θέλετε να παιδιά σας να ζήσουν ελεύθερα και να μη γίνουν σαν αυτούς που αποτελούν το παρόν σάπιο πολιτικό σύστημα της χώρας.
Επί της ουσίας τώρα…
Απο 700 τόνους σαρίν Θα παραχθούν  89 τόνοι υδροφθόριο και 690 τόνοι μιας βάσης που θα διαταράξει τη θαλάσσια πανίδα με άγνωστο αποτέλεσμα.
Το πιθανότερο είναι να ρίχνουν τα παράγωγα της υδρόλυσης στη θάλασσα.  Αν αυτό γίνει σε περίοδο ενός χρόνου δεν θα υπάρχει μεγάλο πρόβλημα.
Το πρώτο ερώτημα είναι όμως, “γιατί η εξουδετέρωση του σαρίν να γίνει στη Μεσόγειο που είναι κλειστή θάλασσα;”
H απάντηση είναι, γιατί τα λαμόγια εξωτερικού έχουν καταλάβει ότι η χώρα έχει κόκκινους προβολείς αντί για κόκκινα φανάρια και γιατί έχουν επίσης καταλάβει ότι έχουν να κάνουν με λαμόγια που ασχολούνται μόνο με το σωματίδιο του Θεού, γιατί μόνο αυτό μπορούν να αντιληφθούν χωρίς να δουλέψουν. Έχουν καταλάβει ότι έχουν να κάνουν με υπάνθρωπους, ανίκανους, κουτοπόνηρους, κλέφτες και κοπρόσκυλα. Θα έλθουν και τα χειρότερα.
Ποιός σας λέει, ότι θα είναι μόνο 700 τόνοι η ποσότητα του  σαρίν που θα εξουδετερωθεί; Ποιός θα το ελέγξει; Ο πρώην κ.Τούρκογλου;
Και κάτι άλλο, η απελευθέρωση των αποβλήτων στη θάλασσα, η χρονική στιγμή που θα γίνει και η θέση του πλοίου που θα χύνει τα απόβλητα έχει μεγάλη σημασία, αφού τα απόβλητα θα ακολουθήσουν τη ροή των θαλασσίων ρευμάτων στη περιοχή, που φαίνεται στον επόμενο γνωστό στους ειδικούς χάρτη.

Aν τα απόβλητα τα “ρίξουν” ανάμεσα σε Μάλτα, Ιταλία και Ελλάδα όπως λένε τότε αυτά θα “ανακατευτούν”, θα “πάνε” πρός Αίγυπτο, Ισραήλ και θα επιστρέψουν “εξασθενημένα” στην ίδια περιοχή στην οποία ερρίχθησαν περνώντας βόρεια απο τη Κρήτη, ακολουθώντας τη κίνηση που δείχνει το θαλασσί χρώματος φαρδύ τόξο της φωτογραφίας.
Aπο τη στιγμή – και προσέξετε το αυτό – που θα υπάρξει μόλυνση στα χωρικά ύδατα της Ελλάδας – και αυτό είναι αυτονόητο ότι θα υπάρξει, αφού θα υπάρξει διάχυση – η Ελλάδα, το υπ. Εξωτερικών έχει δικαίωμα και υποχρεούται για τη προστασία του Ελληνικού εδάφους να παρέμβει. Τα περί ΑΟΖ που διαδίδει η κυβέρνηση ότι δεν έχει ανακηρυχθεί είναι δικαιολογίες.
Να μη συζητήσουμε για το τουρισμό…
Να είστε με τους έξυπνους και τους έντιμους που διαθέτουν γνώσεις και βρίσκουν άκρες εκεί που οι άλλοι δεν μπορούν…




πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: