ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.1.14

Στα άρματα και στα... άλογα οι αγρότες

 Photo for this article
Μπροστά από τις εφορίες διαφόρων περιοχών της χώρας συγκεντρώθηκαν την Παρασκευή οι αγρότες, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τη φορολογική πολιτική της κυβέρνησης.
Χαρακτηριστικότερη όλων των συγκεντρώσεων, η διαμαρτυρία αγροτών της Αχαΐας με άλογα έξω από τη Γ' ΔΟΥ Πάτρας. Οι αγρότες προχώρησαν σε συμβολικό αποκλεισμό του κτηρίου, ενώ -όπως ανακοίνωσαν- προγραμματίζουν συγκέντρωση το απόγευμα έξω από το ξενοδοχείο όπου θα μεταβεί ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών Χρ. Σταϊκούρας για να παραστεί στην κοπή της πίτας του Επιμελητηρίου Αχαΐας.
Παράσταση διαμαρτυρίας στην Α' ΔΟΥ πραγματοποίησαν οι αγρότες της Λάρισας. Τα αιτήματα των αγροτών, που κατατέθηκαν και στη ΔΟΥ, είναι η μη τήρηση βιβλίων απ τους μικρομεσαίους αγρότες, αφορολόγητο όριο στα 40.000 ευρώ συν 5.000 ευρώ για κάθε παιδί, αλλά και η επιστροφή ΦΠΑ που εκκρεμεί από το 2012.
Στο μεταξύ, εξακολουθούν να συγκεντρώνονται τρακτέρ σε διαφορετικά σημεία του νομού και, από την ερχόμενη εβδομάδα, θα γίνει εκτίμηση της κατάστασης για την περαιτέρω εντατικοποίησή τους με ανοιχτό το ενδεχόμενο των μπλόκων.
Εξάλλου, το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου, έχει προγραμματιστεί συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στο πλαίσιο της AGROTICA, στη Θεσσαλονίκη.
Παράσταση διαμαρτυρίας μπροστά από την είσοδο των Δημοσίων Οικονομικών Υπηρεσιών πραγματοποιήθηκε και στα Χανιά από μέλη της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων και του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Χανίων.
Οι συγκεντρωμένοι ανάρτησαν πανό με τα αιτήματά τους χωρίς, ωστόσο, να αποκλείσουν το κτήριο της Εφορίας όπου οι συναλλαγές με τους πολίτες γίνονταν κανονικά.
Βασικό αίτημα των συγκεντρωμένων ήταν να μην ισχύσει το νέο φορολογικό καθεστώς για τους αγρότες, να μην περικοπούν οι επιδοτήσεις και να ληφθούν μέτρα προστασίας του αγροτικού και κτηνοτροφικού εισοδήματος.
«Είμαστε εδώ για μια ακόμα φορά για να στείλουμε το μήνυμα ότι αγρότες και κτηνοτρόφοι δεν αντέχουν άλλα μέτρα» δήλωσε ο πρόεδρος του κτηνοτροφικού συλλόγου Χανίων, Μανούσος Σταυριανουδάκης.



http://www.mediasoup.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: