ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.1.14

Ο Άδωνις παραδέχτηκε την παράδοση της ΠΦΥ στην Task Force


Ο Άδωνις παραδέχτηκε την παράδοση της ΠΦΥ στην Task Force
Ο εμπαιγμός του υπουργού Υγείας προς τον ελληνικό λαό, τους γιατρούς και τους χιλιάδες εργαζόμενους του ΕΟΠΥΥ που θα μπουν στη διαθεσιμότητα-κινητικότητα κρατάει εδώ και μήνες.  Για τα μάτια του κόσμου, ο κ. Γεωργιάδης ανέθεσε τη σύνταξη μελέτης για τις αλλαγές στον ΕΟΠΥΥ σε ομάδα με επικεφαλής τον καθηγητή Κ. Σουλιώτη. Πόρισμα-πρόταση για τον ΕΟΠΥΥ παρέδωσε και ο πρόεδρος του Οργανισμού, Δημήτρης Κοντός. Παράλληλα ξεκίνησε ο προσχηματικός διάλογος με τους γιατρούς, που γρήγορα έφτασε σε αδιέξοδο, παρενέβη ο πρωθυπουργός και τώρα βρίσκεται ξανά σε τέλμα, με τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ να βρίσκονται ακόμα σε απεργία.
Όλα αυτά γίνονταν, ενώ ο υπουργός Υγείας είχε από καιρό παραδώσει μεγάλο μέρος της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας της χώρας βορά στους Γερμανούς της Task Force. Όταν το θέμα είχε αποκαλύψει πριν από μερικούς μήνες καθημερινή εφημερίδα, ο κ. Γεωργιάδης έβγαινε στα τηλεοπτικά κανάλια μοιράζοντας διαψεύσεις, ισχυριζόμενος ότι θα εξεταστούν όλες οι μελέτες-πορίσματα πριν αποφασιστεί το τελικό σχέδιο για την ΠΦΥ.
Και ενώ το περίφημο νομοσχέδιο για την ΠΦΥ και τη μεταρρύθμιση του ΕΟΠΥΥ πρόκειται να συζητηθεί την επόμενη εβδομάδα στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, οι γιατροί αποχώρησαν από το διάλογο καταγγέλλοντας την ηγεσία του υπουργείου Υγείας και χαρακτηρίζοντας το νομοσχέδιο «τερατούργημα».
eopyy
Σε μία από τις τελευταίες συναντήσεις του κ. Γεωργιάδη με αντιπροσωπεία των γιατρών, ο ίδιος ο υπουργός Υγείας αποκάλυψε ωμά την αλήθεια σχετικά με την Task Force. «Εγώ το βρήκα έτοιμο το σχέδιο της Task Force και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και απλά το εφαρμόζω», είπε παραδεχόμενος έτσι ότι τόσο καιρό έκρυβε πως την πραγματικότητα, δημιουργώντας και φρούδες ελπίδες σε γιατρούς και εργαζόμενους στον Οργανισμός ότι κάτι μπορεί να αλλάξει.
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας των γιατρών του ΕΟΠΥΥ, Θ. Αποστολόπουλος, δήλωσε σε κυριακάτικη εφημερίδα ότι «Μας είπε ξεκάθαρα ότι όταν ο ίδιος παρέλαβε το υπουργείο ήδη υπήρχε έτοιμο το σχέδιο της Task Force και εκείνος απλά το ανέπτυξε. Το παραδέχτηκε ευθέως και εκ των υστέρων βέβαια ενώπιον όλων των εκπροσώπων του ιατρικού κλάδου στη συνάντησή μας». Σε πιο έντονο ύφος, ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γιάννης Χρονόπουλος, κατακεραυνώνει τον υπουργό Υγείας: «Ενώ εμάς μας καθησύχαζε ότι ο ρόλος της Task Force είναι συμβουλευτικός, εκείνος τα είχε ήδη συμφωνήσει. Και για ποιο λόγο άραγε ζητούσε όλα αυτά τα σχέδια και τα πορίσματα, ενώ ήταν ήδη αποφασισμένος ότι θα εφαρμόσει την Task Force;».
Αν τελικά το νομοσχέδιο, την απόσυρση του οποίου έχει ζητήσει ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος και άλλες ιατρικές ενώσεις της χώρας, ψηφιστεί από τη βουλή, 8.500 εργαζόμενοι και γιατροί του ΕΟΠΥΥ θα τεθούν σε διαθεσιμότητα την επόμενη ημέρα. Όσο περισσότεροι γιατροί  επιλέξουν το ιδιωτικό τους ιατρείο και έτσι απαλλαχτεί από το μισθολογικό τους βάρος το δημόσιο σύστημα υγείας, τόσο πιο ικανοποιημένοι θα είναι ο υπουργός Υγείας και οι Γερμανοί της Task Force. Ο κ. Γεωργιάδης θα αποδειχτεί ξανά ο καλύτερος διαχειριστής των απαιτήσεων της τρόικας, εκτελώντας αυτή τη φορά ένα συμβόλαιο 4,5 εκατ. ευρώ και παραδίδοντας τη δημόσια υγεία στα σχέδια των Γερμανών.
newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: