ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.1.14

Η συσπείρωση των γερόντων, μόνη ελπίδα για την ΝΔ


Οι άνθρωποι που χαράζουν την επικοινωνιακή πολιτική του Μαξίμου και της Συγγρού, μπορεί να χαρακτηρίζονται από ακρότητες που φτάνουν μέχρι να ζητούν "πιστοποιητικά χριστιανοσύνης" από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν είναι καθόλου ανόητοι.

Πολλοί τους χαρακτήρισαν έτσι καθώς βλέπουν ότι τέτοιου είδους τακτικές διώχνουν όλο και περισσότερο τους νέους ψηφοφόρους από την Νέα Δημοκρατία ενώ δεν πείθουν και τον ενεργό οικονομικά πληθυσμό της χώρας που ζητάει πολιτικές και οικονομικές απαντήσεις και όχι την... Ιερά Εξέταση. Δεν πείθουν ακόμα και τους ακροδεξιούς ψηφοφόρους που επιμένουν να στηρίζουν την Χρυσή Αυγή, οι οποίοι μπορούν να βρουν ίσως, ένα ακόμη επιχείρημα για να στραφούν κατά του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς γενικότερα, άλλα που δεν θα είναι αρκετό να τους κάνει να "χαρίσουν" τη ψήφο τους στη Νέα Δημοκρατία.

Το γνωρίζουν και στο Μαξίμου και στη Συγγρού αυτό. Ο στόχος τους όμως δεν είναι κανείς από τους παραπάνω. Τους νέους, γνωρίζουν πια ότι δεν μπορούν να τους κερδίσουν. Τους λοιπούς, οικονομικά ενεργούς πολίτες, ίσως τους πείσουν με τον φόβο της εξόδου από το ευρώ και με τις υποσχέσεις ανάκαμψης. Τους ακροδεξιούς θα θέλανε να τους πείσουν, άλλα ψάχνουν άλλα πιο πειστικά επιχειρήματα για αυτούς.

Ο στόχος Μαξίμου και Συγγρού είναι να συσπειρώσουν για μια ακόμη φορά τους "γερόντους". Όσους είναι άνω των 65 ετών. Είναι εκείνοι άλλωστε που, σύμφωνα με τους εκλογολόγους, τους έδωσαν την νίκη στις τελευταίες εκλογές. Είναι αυτοί που τους κρατάνε ακόμη σε ψηλά ποσοστά σε όλες τις δημοσκοπήσεις, η ποιοτική ανάλυση των οποίων φανερώνει ότι σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες κάτω των 65 ετών, η ΝΔ λαμβάνει πολύ χαμηλά ποσοστά ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ είναι παντού πρώτος και μάλιστα με μεγάλη διαφορά.
Στην δημοσκόπηση της Metron Analysis που δημοσιευτηκε στα μέσα Δεκεμβρίου, στις κατηγορίες 18 έως 44 ετών, η ΝΔ "λαμβάνει" απο 12,5% έως 14,4% κι ο ΣΥΡΙΖΑ απο 17,4% έως 29,4%. Στις ηλικίες απο 45 έως 64, η ΝΔ κυμαίνεται απο 17,5% έως 19,5% ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ απο 23,8% έως 27%. Η μόνη ηλικιακή κατηγορία στην οποία προηγείται η ΝΔ και μάλιστα με πάρα πολύ μεγάλη διαφορά είναι αυτή των ελλήνων άνω των 65 ετών. "Λαμβάνει" 35,7% ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ μόλις 14,9%.
Ads by Feven%201.7Ad Options
Ειναι η ίδια ηλικιακή κατηγορία που κρατάει ζωντανό και το ΠΑΣΟΚ (9,0%) και αντιμετωπίζει με δυσπιστία τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι η ηλικιακή κατηγορία που μπορεί να πειστεί πιο εύκολα απο όλες ότι ο Τσίπρας είναι ο... Αντίχριστος. Κι αυτό μπορεί να ειναι ένα υπεραρκετό επιχείρημα για να τους κάνει να ξεχάσουν τις κομμένες συντάξεις και τα φάρμακα που δεν μπορούν να αγοράσουν. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται να εκτιμούν οι "σοφοί" του Μαξίμου και της Συγγρού.

Η συσπείρωση των πλέον συντηρητικών στρωμάτων της κοινωνίας θα ειναι ως φαίνεται ένας απο τους βασικούς στόχους της κυβέρνησης και καθώς πλησιάζουν οι εκλογές ειναι μάλλον δεδομένο ότι η επικοινωνιακή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και με θρησκευτικά όπλα, θα κορυφωθεί.

Η αντίφαση όμως δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη καθώς την ίδια στιγμή, η κυβέρνηση θα επιχειρεί να πείσει τη κοινή γνώμη ότι είναι πιστή στις ευρωπαϊκές αξίες, χαρακτηρίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ ως ένα αντιευρωπαϊκό κόμμα κι ότι εκπροσωπεί τις δυνάμεις του "ρεαλισμού και της σοβαρότητας" απέναντι στον "λαϊκισμό".

Κασσιανός Τζέλης
koutipandoras

Δεν υπάρχουν σχόλια: