ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.1.14

Η νέα «ντροπολογία» της «συγκυβέρνησης No Democracy -ΜΠΑΤΣΟΚ»!!!!



του Αριστοτέλη Βασιλάκη
Με μια ακόμα «ντροπολογία» η «συγκυβέρνηση No Democracy -ΜΠΑΤΣΟΚ» ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ανερυθρίαστα ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ υψίστης στρατηγικής σημασίας, όπως είναι ο ΑΔΜΗΕ (δίκτυα υψηλής τάσης)!!!
Μέσα σε μόλις δυο παραγράφους της συγκεκριμένης ντροπολογίας καταργείται το άρθρο 34 του ν. 2773/99!
Οι  «άνθρωποι» ξεπέρασαν σε «εθνική μειοδοσία» ΑΚΟΜΑ και τον θλιβερό δικτάτορα Ιωαννίδη, ο οποίος για να διαφυλάξει την κούφια τενεκεδένια κενοδοξία του, κύλησε στο αίμα την Κύπρο μας και χάρισε το 1/3 της Μεγαλονήσου στους Τούρκους… Μπροστά τους ο Παπαδόπουλος φαντάζει δημοκράτης!!!!!! Ξεπέρασαν σε μειοδοσία και υποτέλεια ακόμα και τον ΓΑΠ και τον Παπάκ…

Και μπορεί η «συγκυβέρνηση No Democracy -ΜΠΑΤΣΟΚ», να έχει ξεπεράσει προ καιρού, κάθε ταμπού ηθικής συνείδησης, εθνικής ευαισθησίας και κοινωνικής δικαιοσύνης και να υπηρετεί λυσσαλέα τις εντολές της παγκόσμιας τρομοκρατίας των κερδοσκόπων, αυτή την φορά όμως ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ τον εαυτό τους, σε φασιστική νοοτροπία, ετσιθελισμό και γλοιώδη υποτέλεια σε παγκόσμια συμφέροντα που θέλουν να κατασπαράξουν την ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ…
Με την συγκεκριμένη «ντροπολογία» η «συγκυβέρνηση No Democracy -ΜΠΑΤΣΟΚ» άνοιξε το δρόμο για την ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ, επιχειρώντας την βίαιη και καραμπινάτα ΠΑΡΑΝΟΜΗ σε βαθμό κακουργήματος αποσύνδεση των δικαιωμάτων του ασφαλιστικού ταμείου των εργαζομένων από την ιδιοκτησία του ΑΔΜΗΕ (και μελλοντικά της ίδιας της ΔΕΗ).  Με την συγκεκριμένη «ξεπερνιέται» ο σκόπελος που αφορά ​τις προσφυγές συνταξιούχων και εργαζομένων της ΔΕΗ, οι οποίοι διεκδικούν τα ενσωματωμένα ασφαλιστικά τους δικαιώματα στα πάγια της επιχείρησης από το… 1966, οπότε και ιδρύθηκε.
Επιχειρεί η «συγκυβέρνηση No Democracy -ΜΠΑΤΣΟΚ» του 12% να αφοπλίσει νομικά τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους στη ΔΕΗ και να μην μπορούν να στηριχθούν διεκδικήσεις για εργοδοτικές εισφορές της περιόδου 1966- 1999, διάστημα κατά το οποίο η ΔΕΗ παρ’ ότι είχε αναλάβει ως εργοδότης να καλύπτει τις ασφαλιστικές υποχρεώσεις των εργαζομένων (για συντάξεις, και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη), εντούτοις δεν το έκανε, καθώς τις χρησιμοποιούσε για να χρηματοδοτεί τις επενδύσεις της, δηλαδή την ανέγερση σταθμών παραγωγής, ορυχείων, επεκτάσεις ηλεκτρικών γραμμών, κ.ά.!!!!!!!
Μέσω των παρακρατούμενων εισφορών τους, το προσωπικό απέκτησε στη διάρκεια των τριάντα και πλέον αυτών ετών ασφαλιστικά δικαιώματα πολύ μεγάλης αξίας έναντι της ΔΕΗ, τα οποία και ήδη διεκδικεί. Για παράδειγμα, εδώ και μήνες, η ομοσπονδία συνταξιούχων κατέθεσε προσφυγή στο ΣτΕ ζητώντας να σταματήσει η διαδικασία ιδιωτικοποίησης του ΑΔΜΗΕ, μ’ αυτό ακριβώς το επιχείρημα, ενώ μαζικές προσφυγές από διάφορα σωματεία ετοιμάζονται με το που θα προκηρυχθεί ο διαγωνισμός.
Τέτοιου είδους προσφυγές, τόσο για τον ΑΔΜΗΕ, όσο και μελλοντικά για την "μικρή ΔΕΗ", θεωρεί ότι μπλοκάρει η κυβέρνηση με τη συγκεκριμένη «ντροπολογία».
Κι αυτό καθώς, η ντροπολογία αναφέρει ότι «η ΔΕΗ και τα νομικά πρόσωπα που δημιουργούνται από αυτήν εν ουδεμία περιπτώσει ευθύνονται για υποχρεώσεις προκύπτουσες από την παλαιά (προ του ν.2773/1999) ασφαλιστική λειτουργία της ή και σχετίζονται με τη χρηματοδότηση της τυχόν διαφοράς εσόδων μείον παροχές του ασφαλιστικού φορέα του προσωπικού της. Η ασφαλιστική κάλυψη και προστασία των ασφαλισμένων της ΔΕΗ στο προσήκον επίπεδο αποτελεί αποστολή και υποχρέωση αποκλειστικά του ασφαλιστικού φορέα τους και του Κράτους και όχι της ΔΕΗ».
Η συγκεκριμένη ιδιωτικοποίηση είναι ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ, για την οποία θεωρώ πως σε πολύ λίγα χρόνια από σήμερα, όταν θα έρθουν στο φως, οι πραγματικές συνθήκες και όχι αυτά που μας παρουσιάζουν τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, αυτοί που θα βάλουν υπογραφές, θα έχουν την τύχη του Τσοχατζόπουλου και του Φιλιππίδη…
Ο ΑΔΜΗΕ είναι μια πλήρως ανεξάρτητη και αυτοχρηματοδοτούμενη εταιρία, δεν επιδοτείται ούτε από τη ΔΕΗ Α.Ε. ούτε από το Ελληνικό Δημόσιο και η λειτουργία του δεν επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό.
Ο ετήσιος κύκλος εργασιών του ανήλθε το 2012 σε 1,94 δις €.
Οι επενδύσεις του το 2012 προσέφεραν στη χειμαζόμενη εθνική οικονομία 103,7 εκ.€.
Τα κέρδη προ τόκων, φόρων και αποσβέσεων (EBITDA) ανήλθαν σε €114,1 εκ. €.  Τα καθαρά κέρδη ανήλθαν σε €25 εκ. €.
Η εμπορική αξία των παγίων του και της πληθώρας πανάκριβου εξοπλισμού που αξιοποιεί  εκτιμάται σε τρέχουσες τιμές σε περισσότερα από €8 δις €.
Αυτή την εθνική υποδομή, περιουσία του ελληνικού λαού, επιδιώκουν να εκποιήσουν για 300-400 εκ. €! Οι δανειστές, οι κυβερνήσεις τους, οι «ανεξάρτητες» αρχές τους και οι οίκοι συμβούλων τους κάνουν το παν για να την απαξιώσουν και να την παραδώσουν σε ιδιωτικά συμφέροντα έναντι πινακίου φακής.
Η γνωστή από τη συμβολή της στη χρεοκοπία της χώρας μας Goldman Sachs, άνοιξε ήδη από 16/10 το χορό της απαξίωσης εκτιμώντας ότι «η θυγατρική εταιρεία ΑΔΜΗΕ της ΔΕΗ θα πουληθεί υποτιμημένη, στα 700 εκ. €, έναντι χρηματιστηριακής αξίας 1,2 δις €.»
Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι ο δυνητικός αγοραστής του 66% που θα πουλήσει η ΔΕΗ  θα κληθεί να καταβάλει τίμημα μόλις 330-380 εκατ. ευρώ. Το τίμημα αυτό είναι κυριολεκτικά «ψίχουλα», όχι μόνο επειδή ο ΑΔΜΗΕ δαπανά κάθε χρόνο περί τα 100 εκατ. ευρώ σε επενδύσεις επέκτασης και συντήρησης του δικτύου του, αλλά και επειδή ο μελλοντικός ιδιοκτήτης θα αποκτήσει σταθερά έσοδα 260 – 300 εκατ. ευρώ από τη διαχείριση του δικτύου και ετήσια κέρδη 116 εκατ. ευρώ (προϋπολογισμός ΑΔΜΗΕ για τα κέρδη του 2013).
Η «συγκυβέρνηση No Democracy -ΜΠΑΤΣΟΚ», οι «αντισυνταγματολόγοι» της, οι καλοπληρωμένοι «χασοδίκες» της και τα χρυσοπληρωμένα επικοινωνιακά παγαγαλάκια της, το τυρί το είδαν… Την φάκα ΟΜΩΣ δεν την είδαν. Ως συνήθως…!!!!!!!!! Άλλωστε και ο Βενιζέλος και ο Σαμαράς, διαχρονικά διακρίνονται για την έφεση τους στις γκάφες… Ειδικά ο πρόεδρος του ΜΠΑΤΣΟΚ έχει καταφέρει πάμπολες φορές να του κάνει πλάκα», το «τέρας αντιευφυΐας» Γιώργος Παπανδρέου!!!
Αριστοτέλης Βασιλάκης
Αυτού του είδους οι «ιδιωτικοποιήσεις» που εξυπηρετούν ημετέρους και ζημιώνουν το Ελληνικό κράτος, αυτές οι «συμβάσεις τύπου Siemens», πολύ σύντομα θα κριθούν από τον Ελληνικό λαό και θα στείλουν όλ’ αυτά τα λαμόγια εκεί που τους αρμόζει… Παρέα με τον Γιωτόπουλο, τον Κουφοντίνα, τον Άκη, τον Μπάμπη τον Βωβό, τον Λαυρεντιάδη etc
Δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας πρόσφατα πως όσοι επενδύτες θα έρθουν να κερδοσκοπήσουν αγοράζοντας κομμάτια της ελληνικής περιουσίας, θα χάσουν και τα λεφτά τους και θα βρεθούν υπόλογοι στη Δικαιοσύνη». Μάλιστα προανήγγειλε και παραπομπή στη Δικαιοσύνη των υπουργών και των πολιτικών που θα υπογράψουν τις αποφάσεις αυτές!!! Για να είμαι δίκαιος, τούτες τις κρίσιμες ώρες για τον ΑΔΜΗΕ διακρίνω μια εκκωφαντική σιωπή … Ας ελπίσουμε να μην αποδειχτεί και ο Τσίπρας, νέος «Ολανδρέου»!!! Προχτές ο Πάνος Καμμένος δήλωσε πως η επόμενη κυβέρνηση θα πάρει πίσω τον ΑΔΜΗΕ…
Είναι προφανές ότι η «ιδιωτικοποίηση ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ», μιας περιουσίας 8 δις Ευρώ, έναντι τιμήματος 350 εκατ. ευρώ, σε μια ευνομούμενη δημοκρατία θα οδηγούσε σε Ειδικά δικαστήρια και συνακόλουθα «Εν Κορυδάλλιους νήσους»!!!!!!! Προσωπικά δεν χάνω τις ελπίδες μου…
Μάλιστα έμαθα προχτές κάτι που πραγματικά με έχει χαροποιήσει ιδιαίτερα, αφού βλέπω πως σιγά σιγά ο Ελληνικός λαός αρχίζει να λειτουργεί έξυπνα, χωρίς να αναλώνεται σε αναποτελεσματικούς ακτιβισμούς και στείρες αντιπαραθέσεις…
Συγκεκριμένα Σωματεία της ΔΕΗ, ετοιμάζουν ΑΓΩΓΕΣ σε φυσικά πρόσωπα (και βουλευτές) που θα υπογράψουν και θα ψηφίσουν το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ, βγάζοντας στο σφυρί την περιουσία τους (όσων υπογράψουν)…
600 ελληνικά δις κυκλοφορούν αφορολόγητα στην Ελβετία και οι κάτοχοι τους ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ δίκτυα εθνικής ασφάλειας, έναντι πινακίου φακής… Να από πού θα βρει τα χρήματα η επόμενη κυβέρνηση τα χρήματα για να ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙ το χρέος και να πάρει πίσω τις ΕΘΝΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ… ΟΧΙ απλά να φορολογήσει… Να κατασχέσει χρήματα απ' όσους πήραν μέρος στο πάρτυ της μεταπολίτευσης και εξακολουθούν να παίρνουν μέρος στο πάρτυ του ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ των Εθνικών υποδομών μέσω του Μνημονίου…



Δεν υπάρχουν σχόλια: