ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.1.14

«Καραμπόλα» για το χρέος


 «Καραμπόλα» για το χρέος – λύση το καλοκαίρι βλέπει ο Ρεν

Επιπλοκές στις σχέσεις Ελλάδας και Ευρώπης με το ΔΝΤ καθώς και στην ομαλή χρηματοδότηση του προγράμματος ανάταξης της οικονομίας αναμένεται να προκαλέσουν οι δηλώσεις του Όλι Ρεν, με τις οποίες η συζήτηση για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους μετατίθεται μετά τις ευρωεκλογές. Ο Ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών υιοθετώντας νέα στρατηγική, παραπέμπει στις καλένδες την προαποφασισθείσα ελάφρυνση του ελληνικού χρέους, εξέλιξη που μπορεί να αναγκάσει το ΔΝΤ να αναστείλει τη χρηματοδότηση της Ελλάδας.
Μια τέτοια εμπλοκή θα μπορούσε να διαρκέσει από δυο έως και έξι μήνες και θα αποτελούσε κόλαφο για την αναπτυξιακή προσπάθεια της κυβέρνησης, καθώς θα αναστάτωνε τις αγορές και θα διέκοπτε την ομαλή ροή κεφαλαίων από τους δανειστές προς την Ελλάδα.
Αναφερόμενος στην αξιολόγηση του τρέχοντος προγράμματος, ο Όλι Ρεν είπε ότι θα ολοκληρωθεί «εντός των προσεχών μηνών», ενώ εξέφρασε την ελπίδα να επιστρέψει η αποστολή των ελεγκτών στην Αθήνα πριν το τέλος του Ιανουαρίου. Οι επικεφαλής της τρόικας, πρόσθεσε, θα επιστρέψουν λίγο αργότερα.
Άγνωστο το πότε θα επιστρέψει η τρόικα
Την ίδια ώρα ανώτατος αξιωματούχος της Ευρωζώνης στις Βρυξέλλες ανέφερε ναι μεν, ότι κανείς δεν έχει την πρόθεση να «σύρει» τη διαδικασία αξιολόγησης του προγράμματος μέχρι τις ευρωεκλογές, αλλά παρ’ όλα αυτά εξέφρασε άγνοια για τον ακριβή χρόνο επιστροφής της τρόικας.
Η στάση των δανειστών στις διαπραγματεύσεις, παρά την πρόοδο που έχει επιτευχθεί στην ελληνική οικονομία, εγείρει ουσιαστικά ερωτήματα για τις επιδιώξεις της. Οι καθυστερήσεις ωστόσο αυξάνουν τους κινδύνους μη ομαλής εκτέλεσης του προϋπολογισμού 2014 και δημιουργίας εκ του μη όντος χρηματοδοτικών κενών, τα οποία θα μπορούσαν να  αποφευχθούν αν η ελληνική οικονομία αφεθεί να αναπνεύσει.
Ο ίδιος αξιωματούχος επιβεβαίωσε ότι τα «αγκάθια» αφορούν το δημοσιονομικό κενό και διαρθρωτικά ζητήματα. Δεν υπάρχει εισήγηση για τρίτο πρόγραμμα, είπε, αλλά εμφανίστηκε επιφυλακτικός για την έξοδο της Ελλάδας από το μνημόνιο.
Η κατάσταση στην Ελλάδα δεν έχει αλλάξει τις τελευταίες δύο εβδομάδες, δήλωσε ο αξιωματούχος της ευρωζώνης και πρόσθεσε:
«Καθημερινά, διαβάζουμε στον ελληνικό Τύπο για το πότε θα επιστρέψει η τρόικα. Ειλικρινά δεν έχουμε συγκεκριμένο πρόγραμμα για την επιστροφή της στην Αθήνα. Η αποστολή διεκόπη αρκετές φορές. Οι συζητήσεις συνεχίζονται ανάμεσα στην τρόικα και τις ελληνικές Αρχές. Όμως, εφόσον δεν έχει ολοκληρωθεί η αξιολόγηση, δεν θα γίνει συζήτηση εις βάθος στο Eurogroup».
Όπως είπε, από εδώ και στο εξής δεν προβλέπεται μεγάλο ποσό προς εκταμίευση και πρόσθεσε: «Τους επόμενους 2-3 μήνες, δεν λήγουν ελληνικά ομόλογα, επομένως δεν πιεζόμαστε να ολοκληρώσουμε τις διαπραγματεύσεις έως μία συγκεκριμένη ημερομηνία».
Παρόλα αυτά, τόνισε, «υπάρχει η βούληση και από την πλευρά της τρόικας και από την πλευρά της Ελλάδας να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση το συντομότερο δυνατό». Συνεχίζοντας, ο ίδιος αξιωματούχος τόνισε ότι η ολοκλήρωση του προγράμματος θα εξαρτηθεί από τις συζητήσεις για το δημοσιονομικό κενό του 2014 και για μια σειρά διαρθρωτικών ζητημάτων.


sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: