ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.1.14

Άρματα κατευθύνονται στο Κίεβο: "Δεν θα γίνει αποικία των Βρυξελλών η Ουκρανία" ΜΙΑ ΙΛΗ Τ-80 BINTEO


Μία ίλη τεθωρακισμένων Τ-80 του ουκρανικού Στρατού έλαβε εντολή να κινηθεί προς τα περίχωρα του Κιέβου κατά την διάρκεια της νύχτας και αναμένει εντολή για να προωθηθεί στο εσωτερικό της πόλης αν απαιτηθεί από την κατάσταση ασφάλειας όπως διαμορφώνεται αυτη την στιγμή.
Κυβερνητικοί παράγοντες κατονομάζουν ευθέως ότι η ΕΕ και το ΝΑΤΟ βρίσκονται πίσω από τις βίαιες αντικυβερνητικές διαδηλώσεις που μέχρι στιγμής έχουν κοστίσει την ζωή σε 5 Ουκρανούς. Ο Ο.Βασιλιεβιτς, κυβερνητικός βουλευτής δήλωσε ότι "Δεν αν αφήσουμε η χώρα μας να γίνει αποικία των Βρυξελλών. Αυτοί τα θέλουν όλα και δεν δίνουν τίποτα".

Τρεις δυτικοί διπλωματικοί υπάλληλοι ένας, Αμερικανός, ένας Σουηδός κι ένας Γερμανός έχουν προσαχθεί καθώς εντοπίστηκαν να κινούνται μεταξύ των διαδηλωτών.
Η Ρωσία έχει προειδοποιήσει ότι δεν θα ανεχθεί ανατροπή της δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης του Κιέβου και αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά ακόμα και για παροχή στρατιωτικής βοήθειας στο Κίβο, πέρα από τα 15 δισ. δολ. που θα χρησιμοποιηθούν για την αποπληρωμή του δανείου του ΔΝΤ.
Πάντως οι δυνάμεις των "παπικών" (αφού οι καθολικοί στο θρήσκευμα Ουκρανοί επιθυμούν κατά κύριο λόγο την πρόσδεση στο άρμα των Βρυξελλών) εντοπίζονται στο Κίεβο και στην δυτική Ουκρανία. Στις λοιπές περιοχές κυριαρχεί το ορθόδοξο στοιχείο.
Δείτε το βίντεο με τα ουκρανικά τεθωρακισμένα να κατευθύνονται προς το Κίεβο.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: