ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.1.14

Δημοσκοπήσεις, τρόικα και «γκάφες» προβληματίζουν τον Σαμαρά


Δημοσκοπήσεις, τρόικα  και «γκάφες» προβληματίζουν τον Σαμαρά
 
Σε κατάσταση “κόκκινου συναγερμού” βρίσκεται το Μέγαρο Μαξίμου λίγους μόλις μήνες πριν τις ευρωεκλογές και τις δημοτικές εκλογές.
Η χώρα έχει μπει και επίσημα σε προεκλογική περίοδο, με τον Α. Σαμαρά να σχεδιάζει τις επόμενες κινήσεις του ώστε να καταφέρει να ξαναπάρει «κεφάλι» και γίνει αυτός ο ρυθμιστής των εξελίξεων.
Ήδη ο πρωθυπουργός κήρυξε τον προεκλογικό αγώνα σε βουλευτές και υπουργούς της ΝΔ, καλώντας σε εκλογική ετοιμότητα το κόμμα του, προφανώς για παν ενδεχόμενο.
Διάλογοι, σχόλια και φράσεις καταδεικνύουν τη στρατηγική, τις ανησυχίες, αλλά και τις προσδοκίες του πρωθυπουργού για τους επόμενους κρίσιμους μήνες.
Κάλεσε επίσης τους βουλευτές να μην έρχονται σε αντιπαράθεση με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κρατώντας τις ισορροπίες.
SAMARAS
«Γαλλικά» Σαμαρά μετά τη «γκάφα»
Την ώρα που η ΝΔ επιχειρεί να αλλάξει το κλίμα μέσω της ανάληψης της ελληνικής προεδρίας και να πείσει πως τα δύσκολα είναι πίσω και το 2014 θα είναι έτος ανάκαμψης, στελέχη της πέφτουν σε «γκάφες» προκαλώντας εκνευρισμό στον Α. Σαμαρά.
Ο «γαλάζιος» βουλευτής Δ. Χριστογιάννης αποφάσισε να βαφτίσει «επανάσταση» τη χούντα των συνταγματαρχών προκαλώντας όχι μόνο την αντίδραση της Κουμουνδούρου που ζήτησε τη διαγραφή του αλλά και του ΠΑΣΟΚ που ζήτησε από τη ΝΔ να μαζέψει τον βουλευτή της.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Α. Σαμαράς μόλις πληροφορήθηκε τη δήλωση Χριστογιάννη έγινε έξαλλος. Φανερά εκνευρισμένος φώναζε και έβριζε για την ασύλληπτη «γκάφα» του βουλευτή της ΝΔ που έβαλε σε μπελάδες την κυβέρνηση και το κόμμα την πιο ακατάλληλη περίοδο.
Φυσικά από το μυαλό του πέρασε και η διαγραφή του προκλητικού βουλευτή, ωστόσο η ισχνή πλειοψηφία στη Βουλή δεν του επέτρεψε να προχωρήσει.
Όπως τονίζουν στελέχη της ΝΔ, σε περίπτωση που η κυβέρνηση σήμερα είχε μία άλλη πλειοψηφία στη βουλή και όχι την οριακή των 153 βουλευτών, ο κ. Σαμαράς θα είχε στείλει στο σπίτι του τον «γαλάζιο» βουλευτή. Ωστόσο τα χέρια του Πρωθυπουργού είναι απολύτως δεμένα αυτή τη στιγμή.
Για μία ακόμη φορά «χτύπησε» και ο βουλευτής Πέλλης Ιορδάνης Τζαμτζής, με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή -μαζί με 31 βουλευτές της Ν.Δ.- σχετικά με τη φορολόγηση των αγροτών και την υποχρέωση τήρησης βιβλίων εσόδων – εξόδων.
Εντονότερες είναι οι διαφωνίες που καταγράφονται εντός του ΠΑΣΟΚ, κάτι που το Μαξίμου αποδίδει στη δημοσκοπική πίεση που υφίσταται η Χαριλάου Τρικούπη, η οποία έχει δώσει εντολή να λαμβάνονται οι όποιες ενστάσεις του ΠΑΣΟΚ σοβαρά υπ’ όψιν.
samaras9
Συναγερμός μετά τις δημοσκοπήσεις
Οι δημοσκοπήσεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αλλά και οι μυστικές δημοσκοπήσεις που έχει στα χέρια του το Μαξίμου, προβληματίζουν τον Αντώνη Σαμαρά.
Όσοι γνωρίζουν, κάνουν λόγο για ευρήματα φωτιά που είναι ικανά να αλλάξουν τον πολιτικό χάρτη.
Ο ΣΥΡΙΖΑ όχι απλά έχει αποκτήσει προβάδισμα έναντι της ΝΔ αλλά η “ψαλίδα” ανοίγει συνεχώς και αν ο πρωθυπουργός δεν αναλάβει πρωτοβουλίες, τότε η ΝΔ οδεύει ολοταχώς προς την ήττα στις ευρωεκλογές. Το γεγονός αυτό φυσικά θα πυροδοτήσεις εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό και οι εθνικές εκλογές θα είναι αναπόφευκτες.
Έρμαιο στα «παιχνιδάκια» της τρόικας
Εκνευρισμό και ανησυχία προκαλούν στο Μέγαρο Μαξίμου τα «τερτίπια» των δανειστών που για μια ακόμη φορά παίζουν με την ελληνική κυβέρνηση.
Το «θρίλερ» με την ημερομηνία επιστροφής των στελεχών της τρόικας στην Αθήνα παραμένει, καθώς η Κομισιόν αποφεύγει να προσδιορίσει τον ακριβή χρόνο έλευσης των εκπροσώπων των δανειστών.
Τα μηνύματα που έρχονται από τις Βρυξέλλες είναι αινιγματικά καθώς σημειώνουν πως η τρόικα θα επιστρέψει όταν έχει στη διάθεσή της όλες τις αναγκαίες πληροφορίες από τις ελληνικές αρχές που θα της επιτρέψουν να ξεκινήσει τις συζητήσεις για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης.
Είναι προφανές πως για μια ακόμη φορά οι επικεφαλής των δανειστών κάνουν “σπάσιμο νεύρων” στην ελληνική κυβέρνηση, γεγονός που παρατείνει την αγωνία στην Αθήνα.
newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: