ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.1.14

Το μεγάλο κόλπο των δικαστών Πως με την απόφαση για τους ενστόλους αποφεύγουν τις περικοπές στους μισθούς τους. Σιωπούν για το σκάνδαλο κυβέρνηση, αντιπολίτευση, ΜΜΕ

 Το μεγάλο κόλπο των δικαστών
«Πονηρή» και μεθοδευμένη αποδεικνύεται η απόφαση του ΣτΕ για τους ενστόλους αφού μέσω αυτής δίνεται η δυνατότητα στους δικαστές να αποφύγουν τις περικοπές στους μισθούς τους, να «ευλογήσουν δηλαδή τα γένια τους» όπως συνήθως λέγεται.
Κυριολεκτικά στην πλάτη της κοινωνίας που υποφέρει, οι δικαστές φροντίζουν τα προσωπικά τους συμφέροντα ακυρώνοντας με κόλπο τις περικοπές που έχουν υποστεί. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση για την αντισυνταγματικότητα  στις περικοπές των ενστόλων δεν θα αφορά μόνο αυτή την κατηγορία εργαζομένων αλλά όλα τα ειδικά μισθολόγια. Στα οποία περιλαμβάνονται, εκτός των ενστόλων, οι γιατροί του ΕΣΥ, οι καθηγητές Πανεπιστημίου και οι δικαστές (και όχι οι δικαστικοί υπάλληλοι, γραμματείς κλπ.)
Η κυβέρνηση εξακολουθεί να σιωπά για αυτό το μεγάλο σκάνδαλο αν και γνωρίζει λεπτομερώς την απόφαση και για αυτό μιλά για συνολικό κόστος άνω των 700 εκατ. ευρώ γιατί αφορά το σύνολο των ειδικών μισθολογίων και όχι 100 εκατ. ευρώ που είχε υπολογιστεί αρχικά και αφορούσε μόνο τους ενστόλους.
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι κυβέρνηση, αντιπολίτευση, τα λαλίστατα  ΜΜΕ και τα θορυβώδη συνδικάτα έσπευσαν να συγκαλύψουν το σκάνδαλο και να μην αναφέρουν λέξη, ως θα όφειλαν. Προφανώς υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά: Ένα για τον απλό λαό που μπορεί να ζήσει στη φτώχεια κι ένα άλλο για τα υψηλά κλιμάκια που δεν θα χάσουν την προνομιακή τους μεταχείριση.
Οι δικαστές, όπως και όλη η κατηγορία των ειδικών μισθολογίων, δεν υπέστησαν από την αρχή τις περικοπές των άλλων δημοσίων υπαλλήλων. Μόνο από τον Αύγουστο του 2012 αποφασίστηκαν οι περικοπές αυτές που τώρα το ΣτΕ κρίνει αντισυνταγματικές. 

Λίγο πριν τους ενστόλους και οι δικαστές είχαν κερδίσει τη σχετική προσφυγή στα δικαστήρια, ενισχύουν όμως τη θέση τους αν η απόφαση εφαρμοστεί σε όλα τα ειδικά μισθολόγια.
Β. Νιάκας   

Δεν υπάρχουν σχόλια: