ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.1.14

Βαρουφάκης: Στην αποπληρωμή του χρέους το πλεόνασμα

Για αποπληρωμή μέρους του χρέους από το σύνολο του πρωτογενούς πλεονάσματος έκανε λόγο ο Γιάννης Βαρουφάκης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.
Ο καθηγητής οικονομικής θεωρίας τόνισε ότι τα νέα μέτρα που ενδεχομένως θα ληφθούν θα παράγουν ένα πρωτογενές πλεόνασμα το οποίο στο σύνολό του θα αξιοποιείται προς εξυπηρέτηση του δημοσίου χρέους όπως προβλέπει και το Μνημόνιο.
Παράλληλα απορρίπτει κάθε πιθανότητα να υπάρξει πρωτογενές πλεόνασμα 4,8% για τα επόμενα χρόνια ενώ κατήγγειλε ότι η Ελλάδα στην ουσία έχει μπει σε έναν κύκλο διακίνησης δανείων από την ΕΚΤ.
Τέλος, σχολίασε και τις διαπραγματεύσεις του Γιάννη Στουρνάρα με τους εκπροσώπους των δανειστών, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν έκανε ο Στουρνάρας τη μεγάλη παρέμβαση στο Eurogroup. Κερδίζουμε μάχες άνευ σημασίας και χάνουμε τον πόλεμο».

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1: 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: