ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.1.14

Στα χέρια των Κομάντος του Λ.Σ. Ρουμάνος «συγγραφέας» που έστελνε σήμα στους Τούρκους διακινητές!


O «κοριός της ΕΥΠ » έπιασε τον συντονιστή των διακινητών των λαθρομεταναστών !Στα χέρια των κομάντος του Λιμενικού Σώματος και των εξειδικευμένων στελεχών της κρατικής ασφάλειας που ταξίδεψαν από την Αθήνα στη Σύμη, βρίσκεται από χθες το μεσημέρι, ένας 60χρονος Ρουμάνος, ο οποίος φέρεται ως ο άνθρωπος που έδινε το «πράσινο φως» στους Τούρκους διακινητές να ξεκινούν και να έρχονται στα νησιά μας μεταφέροντας παράνομους μετανάστες από τα τουρκικά παράλια…

Σύμφωνα με πληροφορίες της «ΡΟΔΙΑΚΗΣ» πρόκειται για έναν 60χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ρουμανικό διαβατήριο, ο οποίος από τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι διωκτικές αρχές, είχε «ΑΝΟΙΚΤΗ ΓΡΑΜΜΗ» με συγκεκριμένα κυκλώματα διακινητών μεταναστών από την Τουρκία, οι οποίοι κάθε λίγο και λιγάκι αποβίβαζαν στα νησιά μας, μικρό ή μεγάλο αριθμό λαθρομεταναστών.

Ο 60χρονος, είχε εγκατασταθεί στο νησί της Σύμης τους τελευταίους τρεις μήνες και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μιλούσε τουρκικά. Με τους ντόπιους κατοίκους του νησιού είχε ελάχιστες επαφές και μάλιστα συστήνονταν και ως συγγραφέας.

Για να μπορέσουν οι λιμενικές και άλλες κρατικές αρχές ασφαλείας να φθάσουν στα ίχνη των συνεργατών των Τούρκων δουλεμπόρων, έστησαν ολόκληρη επιχείρηση.

Οι πληροφορίες που συγκέντρωσε η «Ροδιακή» κάνουν λόγο ότι χρησιμοποιήθηκε ακόμα και εξειδικευμένη τεχνολογία ειδικών υπηρεσιών, από το ειδικό κλιμάκιο της κρατικής ασφάλειας, που ήρθε από την Αθήνα στη Σύμη για να συνδράμει τις έρευνες.

Οι αρμόδιες αρχές, μιλούν ανοιχτά για κομβικό ρόλο που έχει διαδραματίσει το συγκεκριμένο άτομο στην διακίνηση των παράνομων μεταναστών, εκτιμώντας ότι ήταν το άτομο εκείνο που μέσω κινητού τηλεφώνου ή ακόμα και ασυρμάτου, έδινε τις απαιτούμενες πληροφορίες, στα κυκλώματα των Τούρκων, δίνοντας έτσι το «πράσινο φως» για τις μαζικές αποβιβάσεις.

Το υπουργείο Ναυτιλίας πάντως ανακοίνωσε ότι, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, συνελήφθη στο λιμένα Σύμης, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., ένας (01) αλλοδαπός, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε κύκλωμα μεταφοράς παράνομων μεταναστών στη χώρα και ότι προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από τη ΛιμενΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗ
Οι έρευνες, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και δεν αποκλείεται να εντοπίσουν κι άλλα άτομα που να έχουν άμεση σχέση με τα κυκλώματα αυτά, τα οποία έχουν θησαυρίσει εμπορευμόμενα τον ανθρώπινο πόνο και την απόγνωση στην οποία βρίσκονται χιλιάδες άνθρωποι που έχουν στοιβαχθεί ως πρόσφυγες στις τουρκικές ακτές για να έρθουν στη χώρα μας.
Η υπόθεση με τις μαζικές αποβιβάσεις λαθρομεταναστών, παίρνει πλέον άλλες διαστάσεις, καθώς το κύκλωμα των αδίστακτων διακινητών, στην προσπάθειά του να αποφύγει τις συλλήψεις, φθάνει στο σημείο να ρίχνει στη θάλασσα γυναίκες και παιδιά νηπιακής ηλικίας, όπως στην περίπτωση του Φαρμακονηνίου, με αποτέλεσμα να μιλάμε πλέον για ανυπολόγιστες ανθρώπινες τραγωδίες.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: