ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.1.14

Επανέρχεται ο μισθός των ενστόλων στο 2012

Το μήνυμα να προχωρήσει άμεσα στην αναζήτηση των ισοδύναμων μέτρων που θα καλύψουν το πρόσθετο δημοσιονομικό κόστος από την εφαρμογή της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας για τους μισθούς των ένστολων, εκπέμπει η Τρόικα, μετά την παρέμβαση αξιωματούχου του Eurogroup που ανέφερε ότι «και η Πορτογαλία όταν... υπήρξε ανάλογη απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου, έλαβε ισοδύναμα μέτρα».

Σύμφωνα πάντως με βουλευτές της συμπολίτευσης, οι οποίοι ισχυρίζονται πως γνωρίζουν το περιεχόμενο της απόφαση του ΣτΕ, ανέφεραν σήμερα ότι βάσει αυτής, το μισθολογικό καθεστώς όλων των στελεχών των Σωμάτων (δηλαδή όχι μόνο των στρατιωτικών αλλά και των αστυνομικών, λιμενικών, πυροσβεστών, κ.λπ.) πρέπει να επιστρέψει στο επίπεδο του Ιουλίου 2012.

Επιπλέον, το Δημόσιο υποχρεούται να επιστρέψει αναδρομικώς τα ποσά που τους παρακράτησε από τους μισθούς 19 μηνών (από τον Αύγουστο 2012 που εφαρμόστηκε το μέτρο έως και τον Φεβρουάριο του 2014 που τον προπληρώνονται).

Αύξηση θα δουν στους μισθούς και με τις μισθολογικές προαγωγές που «ξεπαγώνουν». Σύμφωνα με τους ίδιους παράγοντες, η απόφαση του ΣτΕ έχει ισχύ και για τους συνταξιούχους αποστράτους.
Εφόσον επιβεβαιωθεί ότι αυτό θα προβλέπει η απόφαση του ΣτΕ, αφού καθαρογραφεί, στελέχη του υπουργείου Οικονομικών εκτιμούν ότι το κόστος θα ανέρχεται σε 500 εκατ. ευρώ το χρόνο.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: