ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.1.14

ΣΥΡΙΖΑ: "Αντιμνημονιακό δημοψήφισμα" οι εκλογές...

...για περιφέρειες και ευρωβουλή...

Η πολιτική γραμματεία του κόμματος, που συνεδρίασε το μεσημέρι της Παρασκευής διαμόρφωσε το πολιτικό πλαίσιο, ξεκαθαρίζοντας ότι στόχος του είναι να...
μετατραπούν οι συγκεκριμένες εκλογικές αναμετρήσεις σε αντιμνημονιακό δημοψήφισμα. "Θα καλέσουμε τον κόσμο να τους μαυρίσει" ήταν η χαρακτηριστική φράση, που ειπώθηκε.

Μιλώντας στη συνεδρίαση ο Αλέξης Τσίπρας εκτίμησε ότι η κυβέρνηση καταρρέει και ζήτησε από τα στελέχη να βρίσκονται σε επιφυλακή για τυχόν έκτακτα γεγονότα, όπως προβοκάτσιες, τις οποίες συνηθίζει η ΝΔ εσχάτως. Εξέφρασε δε την άποψη ότι είναι πιθανό να στηθεί εντέχνως μία δήθεν ρήξη της κυβέρνησης με την τρόικα – μπροστά στο αδιέξοδο που αντιμετωπίζουν οι κύριοι Σαμαράς και Βενιζέλος.

Η πολιτική γραμματεία αποφάσισε να επιστρατευτούν πολιτικά στελέχη βεληνεκούς και κυρίως βουλευτές για τη μάχη των τριών μεγάλων δήμων και των 13 περιφερειών. Στη συνεδρίαση δεν συζητήθηκαν ονόματα, όμως ξεκαθαρίστηκε ότι θα υπάρξουν στο πλαίσιο αυτό επαφές με κορυφαία στελέχη, ώστε να καμφθούν οι αντιρρήσεις, που εκφράζονται, καθώς υπάρχει μεγάλη απροθυμία, προφανώς γιατί πολλοί προτιμούν να διεκδικήσουν κυβερνητικά πόστα σε περίπτωση εκλογικής νίκης...
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: