ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.1.14

Οι “Σκληροπυρηνάρχες” του … Κράτους!


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός e-mail: prevejohn@yahoo.gr


Η είδηση ….
Η ολομέλεια του ΣτΕ έκρινε αντισυνταγματικές τις αναδρομικές, από 1η Αυγούστου 2012, περικοπές των αποδοχών των ενστόλων, με το σκεπτικό ότι η συγκεκριμένη κατηγορία εργαζομένων ανήκει στον σκληρό πυρήνα του κράτους και χρήζει ειδικής προστασίας και μεταχείρισης σε σχέση με τους άλλους εργαζόμενους του δημόσιου τομέα.

Ο σχολιασμός ….
Αν αυτό αληθεύει και είναι το σκεπτικό των Δικαστών αντιλαμβάνεται ο καθένας μας ότι εμείς οι απλοί πολίτες ανήκουμε σε μια υποδεέστερη κατηγορία Ελλήνων υπολειπόμενοι αυτών που μας έκλεψαν και μας κλέβουν για χρονιά δηλ. των Πολιτικών, αυτών που τους φυλάνε και μας δέρνουν με περίσσια βαρβαρότητα οπότε τολμούμε να διαμαρτυρηθούμε δηλ. των Αστυνομικών και τέλος αυτών των ιδίων που μας δικάζουν και μας βάζουν φυλακή ή μας κατάσχουν τις περιουσίες μας για τα μικρά ή μεγάλα χρέη μας.
Φίλες/οι δυστυχώς για μας δεν ανήκουμε στο σκληρό πυρήνα του κράτους οπότε για αυτούς όλους τους “Κύριους” είμαστε “αναλώσιμοι” και δεν τους καίγεται καρφί αν είμαστε άνεργοι, αν δεν έχουμε υγεία, παιδεία, αν τα μικρά παιδιά μας λιποθυμάνε στα σχολεία, αν οι νέοι μας επιστήμονες φεύγουν στο εξωτερικό, αν οι γονείς μας φυτοζωούν με την πενιχρή σύνταξη που τους δίνουν και τέλος αν καθημερινά πολλοί εκ των απελπισμένων συμπολιτών μας δίνουν τέλος στη ζωή τους.
Κύριοι “Σκληροπυρηνάρχες” του κράτους, ΚυβερνήστεΔείρετεκαι Δικάστε χωρίς περικοπές στις αμοιβές και τα προνόμια σας αλλά να είστε σίγουροι ότι σύντομα η δόλια συμπεριφορά σας και η άμετρη αλαζονεία σας θα γεννήσει χιλιάδες “αληθινούς Ξηρούς” και τότε … ουαί και αλίμονο σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια: