ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.1.14

Η κοινωνία χωρίς επαναστατική ομάδα επικεφαλής, δεν εξεγείρεται.


Πολλοί αναρωτιούνται πότε επιτέλους θα εξεγερθεί η ελληνική κοινωνία; Τι συμβαίνει γιατί τόση απάθεια; Γιατί τόσος καναπές; Ποια όμως είναι η αλήθεια;

Την απάντηση την δίνει η επιστήμη (κατ’ άλλους η τεχνική) της προπαγάνδας. Η προπαγάνδα λοιπόν μας λέει ότι...
κάθε κοινωνία χωρίζεται σε δύο αντίθετες ψυχολογικά ομάδες. Μια μικρή που αποτελεί την κυρίαρχη πολιτικοοικονομική ελίτ και τη συντριπτική πλειοψηφία που μένει σταθερά εκτός εξουσίας και αποκτά μια ψυχολογία «επαναστατικής μάζας». Αυτό συμβαίνει πάντα, σε κάθε κοινωνία και σε κάθε εποχή, ακόμα και σε εποχές ευημερίας, πολύ δε περισσότερο στην Ελλάδα σήμερα, όπου υπάρχει οξύτατη κρίση. Γιατί λοιπόν δεν εξεγείρεται η ελληνική κοινωνία;

Από την ίδια την προπαγάνδα και πάλι μαθαίνουμε πως, για να γίνει κοινωνική εξέγερση, θα πρέπει να υπάρξει η κατάλληλη επαναστατική ομάδα η οποία θα τεθεί επικεφαλής. Μόνη της, χωρίς αυτή την ηγετική ομάδα, η μεγάλη λαϊκή μάζα, όσο επαναστατημένη και να είναι, παραμένει ασυντόνιστη, δεν εξεγείρεται, ούτε αποτελεί κίνδυνο για το σύστημα.

Τον ρόλο της επαναστατικής ομάδας τον παίζουν συνήθως κόμματα της αντιπολίτευσης (π.χ. Αίγυπτος, Ουκρανία κ.λ.π.) ή εργατικά συνδικάτα (π.χ. το συνδικάτο «Αλληλεγγύη» στην Πολωνία κ.λ.π.). Όμως από τη στιγμή που σε μας, όλα αυτά είναι πλήρως υποταγμένα στην άρχουσα ελίτ και απολύτως συστημικά, η κοινωνία έχει αδρανοποιηθεί.

Η αγωνία και η προσπάθειες του συστήματος, με όλα τα μέσα που διαθέτει, είναι να μην υπάρξει επαναστατική ομάδα. Αυτό όμως δεν θα κρατήσει για πολύ και όσο συνεχίζεται η κρίση, σύντομα η επαναστατική ομάδα θα κάνει την εμφάνισή της.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: