ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.1.14

Δημήτρης Κολλάτος: " Αρχίζει να μ' αρέσει η ιδέα να σκοτώσω τον Γιωργάκη"! (βίντεο) - Τη Δικαιοσύνη καλεί το ΠΑΣΟΚΣάλος έχει προκληθεί από το βίντεο - απόσπασμα της νέας ταινίας, που έχει αναρτήσει στο YouTube ο σκηνοθέτης Δημήτρης Κολλάτος.
Στο βίντεο μεταδίδεται η είδηση της εκτέλεσης του Γιώργου Παπανδρέου.
Το βίντεο έχει τίτλο «Σκοτώσαν το Γιωργάκη Παπανδρέου» και εμφανίζεται η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια Κέλυ Σακάκου "κατασυγκινημένη" να εκφωνεί...
την έκτακτη είδηση της εκτέλεσης του πρώην πρωθυπουργού και βουλευτή Γιώργου Παπανδρέου.
Εμφανίζεται και ο ίδιος ο Δημήτρης Κολλάτος ο οποίος κρατάει ένα πιστόλι και λέει: "Αρχίζει να μου αρέσει η ιδέα να σκοτώσω τον Γιωργάκη"!
Τελειώνει με μια «διασκευή» γνωστού τραγουδιού του Μάρκου Βαμβακάρη, το οποίο ερμηνεύουν οι «Μνημονιακοί Ταμιευτήρες», σε παραλλαγή στίχων του Δημήτρη Κολλάτου.
Στο ΠΑΣΟΚ,που δεν φημίζονται για το χιούμορ τους, τρομοκρατήθηκαν κι έδωσαν στη δημοσιότητα το παρακάτω κείμενο:
Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με την πρόσφατη «σκηνοθετική δημιουργία» του κ. Δ. Κολλάτου, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
"Η γελοιότητα έχει και τα όριά της. Το περιεχόμενο του video που έχει επιμεληθεί και αναρτήσει ο κ. Κολλάτος ανήκει στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της Δικαιοσύνης."
 
 
Από zeidoron

Δεν υπάρχουν σχόλια: