ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.1.14

Ο «Λούης» Χριστόδουλος Ξηρός και η επικήρυξη...

Πέσαμε από τα σύννεφα, ακούγοντας τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια, να ανακοινώνει σε ομιλία του στους αξιωματικούς της ΓΑΔΑ, ότι επικηρύσσονται «οι τρομοκράτες», δηλαδή ο Χριστόδουλος Ξηρός με το ποσό των 4 εκατομμυρίων ευρώ.
Δηλαδή καλεί τους φορολογούμενους να πληρώσουν τα σπασμένα της χοντρής πατάτας, για να μην χρησιμοποιήσουμε βαρύτερη έκφραση, που διέπραξαν τα υπουργεία Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, δίνοντας με τη σέσουλα άδειες στον τρομοκράτη Χρ.Ξηρό και αφήνοντάς τον χωρίς επιτήρηση. Και τώρα, κάτω από τις σφοδρές επικρίσεις των αμερικανών, που «ξεφωνίζουν» την κυβέρνηση για τις άδειες σε έναν ισοβίτη τρομοκράτη, προχωράνε στην  επικήρυξή του. Προβαίνοντας μάλιστα και σε βαρύγδουπες δηλώσεις ότι  τάχα «το κράτος θα κάνει ό,τι μπορεί για να προστατεύσει την πατρίδα, την κοινωνία και την οικονομική της ανάπτυξη». Ευχαριστούμε τον κ. Δένδια, αλλά δεν θα πάρουμε άλλη τέτοια «προστασία».
 Θεωρούμε ότι εάν όντως πρέπει να ισχύσει αυτό το μέτρο και να επικηρυχθεί ο Ξηρός, τότε το ποσό των 4 εκατομμυρίων απαιτείται να κληθούν να το πληρώσουν από την τσέπη τους οι δύο υπουργοί Δένδιας και Αθανασίου και όσοι άλλοι ευθύνονται που ο Ξηρός έγινε…. «Λούης» και απειλεί τώρα Θεούς και δαίμονες. Νομίζουμε ότι αυτό επιβάλλει το αίσθημα δικαίου, κι ας μη σπεύσουν κάποιοι να μας κατηγορήσουν για λαϊκισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: