ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.1.14

Fitch: Στο 42% η πτώση στις τιμές των κατοικιών στην Ελλάδα

Fitch: Στο 42% η πτώση στις τιμές των κατοικιών στην Ελλάδα
Η πτώση στις τιμές των κατοικιών στην Ελλάδα θα συνεχιστεί τα επόμενα χρόνια, εκτιμά η Fitch.
Ο οίκος αξιολόγησης σε ειδική έκθεσή του για την παγκόσμια αγορά κατοικίας και στεγαστικής πίστης, σημειώνει ότι ήδη οι τιμές στη χώρα μας (με βάση στοιχεία τρίτου τριμήνου του 2013) έχουν υποχωρήσει 32,7% από το υψηλότερο σημείο που βρέθηκαν προ κρίσης.
Εκτιμά ότι η πτώση αυτή θα συνεχιστεί οδηγώντας τελικά σε συνολική μείωση των τιμών κατά 42%. Σημειώνει πάντως ότι η απόφαση της κυβέρνησης να επεκτείνει για έναν χρόνο την προστασία της πρώτης κατοικίας θα αφαιρέσει πίεση από την αγορά στο σκέλος της προσφοράς.
Η εκτίμηση της Fitch είναι ότι η δυνατότητα αγοράς νέας κατοικίας (affordability) έχει βελτιωθεί, δεδομένης της πτώσης των τιμών και υποστηρίζεται από το περιβάλλον χαμηλών επιτοκίων. Ωστόσο επηρεάζεται από την συνεχιζόμενη απομόχλευση των τραπεζών και τον κίνδυνο αύξησης του κόστους χρήματος.
Έτσι, αναμένεται ότι και το 2014 η αγορά θα παραμείνει εξαρθρωμένη με χαμηλό όγκο συναλλαγών και αναιμική ζήτηση.


 .fpress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: