ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.4.14

Ελλειμμα 12,7%, χρέος 175,1%!!!


Του Γιώργου Δελαστίκ

Μαχαιριά στην καρδιά της κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου η ανακοίνωση την Τετάρτη της Eurostat, της ευρωπαϊκής στατιστικής υπηρεσίας: το δημοσιονομικό έλλειμμα της Ελλάδας ανήλθε το 2013 στο υψηλότατο ποσοστό του... 12,7% του ΑΕΠ της χώρας μας! Είναι το δεύτερο χειρότερο όχι μόνο μεταξύ των 18 χωρών της Eυρωζώνης, αλλά και μεταξύ των 28 κρατών όλης της ΕΕ! Μόνο η Σλοβενία είχε πέρυσι μεγαλύτερο έλλειμμα που έφτασε το 14,7%. Χειρότερο έλλειμμα δεν είχε παρουσιάσει...
η Ελλάδα τα τέσσερα μνημονιακά χρόνια.

Το 2012 ήταν 8,9% του ΑΕΠ, το 2011 ήταν 9,6% και το 2010 ήταν 10,9% του ΑΕΠ. Τα τελευταία 20 ολόκληρα χρόνια, μόνο το 2009 είχε παρουσιάσει η Ελλάδα έλλειμμα μεγαλύτερο από το περυσινό - 15,6%. Νούμερο άκρως αμφιλεγόμενο, συνοδευόμενο από καταγγελίες για απερίγραπτες λαθροχειρίες.

Μαύρα μαντάτα και για το χρέος της Ελλάδας ως ποσοστό του ΑΕΠ το 2013. Νέο πανευρωπαϊκό αρνητικό ρεκόρ - 175,1% του ΑΕΠ! Τέσσερα χρόνια η Ελλάδα υπό καθεστώς Mνημονίου. Πανευρωπαϊκό αρνητικό ρεκόρ σημειώνει κάθε χρόνο η χώρα μας στο χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ της. Το χρέος αυξάνεται, το ΑΕΠ καταβαραθρώνεται.

Δημοσιονομική τραγωδία. Προη­γού­­μενο αρνητικό ρεκόρ σε όλη την Ευρώπη το 170,3% του ΑΕΠ το 2011, όπως και το 157,2% το 2012 και το 148,3% το 2010. Η Ελλάδα κατέχει όλα αυτά τα αρνητικά ρεκόρ! Καμιά άλλη χώρα καμιά χρονιά δεν έχει προσεγγίσει καν το 140%, εμείς ήδη κινούμαστε στο 175%! Και όμως η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου αντί να ψάχνει να βρει πού να κρυφτεί από την ντροπή της, αυτή... πανηγυρίζει για το «πρωτογενές πλεόνασμα»! Η Eurostat ανακοινώνει δημοσιονομικό έλλειμμα 12,7% του ΑΕΠ και η κυβέρνηση πανηγυρίζει για πρωτογενές πλεόνασμα... 0,8% του ΑΕΠ!

Μας ρήμαξε το Μνημόνιο! Φτωχύναμε ασύλληπτα περισσότερο από τους Ιρλανδούς και τους Πορτογάλους, τους οποίους οι Γερμανοί υπήγαγαν με το ζόρι σε μνημονιακό καθεστώς λίγο μετά από μας. Το 2009, το ΑΕΠ της Ελλάδας ήταν 231 δισεκατομμύρια ευρώ. Στα 182 δισ. καταποντίστηκε το 2013! Πενήντα δισεκατομμύρια φτωχότεροι γίναμε μέσα σε μία και μόνη τετρα­ετία! Μείωση του ελληνικού ΑΕΠ κατά το πρωτοφανές για καιρό ειρήνης ποσοστό του 21%. Μαύρη ήταν η ώρα που ο Γ. Παπανδρέου μας έβαλε σε Mνημόνιο.

Ούτε... 2% (!) δεν συρρικνώθηκε το ΑΕΠ της μνημονιακής Πορτογαλίας στο ίδιο διάστημα. Το 2009 ήταν 168,5 δισ. ευρώ και έπεσε στα 165,5 δισεκατομμύρια το 2013. Στην επίσης μνημονιακή Ιρλανδία μάλιστα από το 2009 ως το 2013 το ΑΕΠ της... αυξήθηκε! Οριακά, αλλά αυξήθηκε - από περίπου 161 δισ. ευρώ πήγε στα 164.

Ποια άλλη απόδειξη χρειάζεται κανείς για να συνειδητοποιήσει το μέγεθος των εγκληματικών πολιτικών ευθυνών που έχουν αυτοί που κυβέρνησαν την Ελλάδα όλα αυτά τα ζοφερά μνημονιακά χρόνια; Μια ματιά σε τρία όλα κι όλα νούμερα αρκεί. Μείωση μικρότερη από 2% του ΑΕΠ της Πορτογαλίας από το 2009 ως το 2013. Αύξηση σχεδόν 2% του ΑΕΠ της Ιρλανδίας το ίδιο διάστημα.

Καταβαράθρωση... 21% (!) του ΑΕΠ της Ελλάδας τα ίδια χρόνια. Γίναμε οι παρίες της Eυρωζώνης. Τα προς κατανάλωση οικονομικά πειραματόζωα των Γερμανών και των υπόλοιπων Ευρωπαίων εταίρων των κυβερνήσεων Παπανδρέου, Παπαδήμου, Σαμαρά - Βενιζέλου. Ελλήνων πάθη.

Από το ethnos

Δεν υπάρχουν σχόλια: