ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.5.14

Ο βαθύς ύπνος των Δικαίων ... συνεχίζεται!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Αξιολογώντας κανείς τα γεγονότα και τις δυσχερείς καταστάσεις των τελευταίων χρόνων στην πατρίδα μας καταλήγει σε ένα και μόνο συμπέρασμα ότι την μεγαλύτερη ευθύνη για όλα αυτά την φέρει η … Ελληνική Δικαιοσύνη!!!
Ναι φίλες/οι το λέω και το πιστεύω γιατί αν δεν υπήρχε ο εναγκαλισμός της με την εξουσία, την παραεξουσία και τα εκάστοτε συμφέροντα όλα θα ήταν διαφορετικά!
Το τελευταίο “απίστευτο” που ακούσαμε έχει να κάνει με την κλήτευση του κ. Κασιδιάρη για να απολογηθεί γιατί υπέκλεψε την συνομιλία που είχε με τον κ. Μπαλτάκο ενώ δεν συζητείται καν το περιεχόμενο αυτής της συνομιλίας δηλ. η αποκάλυψη του πρώην κυβερνητικού γραμματέα πως οι ανακριτές και η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου πήραν εντολές από τον κ. Σαμαρά μέσω των υπουργών του για τον χειρισμό της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής. Φαντάζομαι πως οι σεβαστοί Αρεοπαγίτες δεν θα κάνουν την ανοησία να υποκύψουν στις περαιτέρω επιθυμίες του εφιαλτικού ντουέτου των Σαμαροβενιζέληδων δηλ. να απαγορέψουν την κάθοδο του εν λόγω κόμματος (εφόσον δεν υπάρχει τελεσίδικη δικαστική απόφαση) στις εκλογές της 25ης Μαΐου διότι είναι σίγουρο ότι μια τέτοια απόφαση θα εκληφθεί από μεγάλη μερίδα του εκλογικού σώματος ως προαποφασισμένη και υπαγορευμένη από τους Γερμανοτσολιάδες των Αθηνών.
κ. Δικαστές μετά την μεταπολίτευση βιώσαμε το “θάψιμο” πολλών υποθέσεων διαφθοράς πολιτικών (και όχι μόνο) ενώ η τελευταία υπόθεση με την “ομολογία” Μπαλτάκου κατακρήμνισε τελείως το θεσμό και το λειτούργημα σας στα μάτια του Ελληνικού λαού οπότε ευχή όλων μας είναι να ορθώσετε επιτέλους το ανάστημα σας απέναντι στους λιγοστούς επιόρκους συναδέλφους σας αλλά και στα τσογλάνια του Πολιτικοοικονομικού και Κοινοβουλευτικού “Χαμαιτυπείου” που μας κυβερνά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: