ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.4.14

Νέα μέτρα μειώσεων αποδοχών και συντάξεων των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων


image

Νέα μέτρα μειώσεων αποδοχών και συντάξεων του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, ετοιμάζονται από την κυβέρνηση Σαμαρά. Σύμφωνα με πληροφορίες του onalert, οι αλλαγές που δρομολογούνται στηρίζονται σε δύο βασικούς άξονες και κατευθύνσεις, στις προτάσεις των προηγουμένων ετών και στον περιορισμό του ετήσιου μισθολογικού κόστους με ταυτόχρονο ορθολογισμό (περιορισμό) των προαγωγών. Η αλλαγή αυτή θα γίνει μέσω της  μεταρρύθμισης του νόμου 3883/2010, «περί υπηρεσιακής εξέλιξης και ιεραρχίας των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων − Θέματα διοίκησης των Ενόπλων Δυνάμεων, Στρατολογίας και συναφείς διατάξεις» βρίσκεται στην τελική του φάση από το ΓΕΕΘΑ και σύντομα θα υποβληθεί στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας προς έγκριση και προώθηση στη Βουλή προς ψήφιση.
Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα τόσο την νέα μείωση συντάξεων των στρατιωτικών αλλά και των αποδοχών των εν ενεργεία. Αυτό επιτυγχάνεται για τους μεν πρώτους με την νέα αναπροσαρμογή της συνταξιοδοτικής πράξης τους και για τους δεύτερους με την αύξηση των χρόνων παραμονής στο βαθμό.
Η προώθηση των νέων αλλαγών θα είναι η πρώτη τιμωρία μίας κοινωνικής ομάδας, η οποία δικαιώθηκε δικαστικά από το ανώτατο δικαστήριο της χώρας στα πλαίσια της πολιτικής του  κοινωνικού αυτοματισμού, ο οποίος  έχει πέραση σ’ ένα λαό που είναι απαίδευτος και ποτισμένος στις διχαστικές πολιτικές.
 Σύμφωνα λοιπόν με το Onalaert:
α. Σίγουρη πρέπει να θεωρείται η επιμήκυνση των χρόνων παραμονής στους βαθμούς όπως π.χ. Αντισυνταγματάρχης 6 έως 9 έτη, Συνταγματάρχης 6 έως 7 έτη, Ταξίαρχος 3 έτη, κτλ.
β. Κατάργηση ή τροποποίηση του άρθρου 91, του νόμου.
γ. Τροποποίηση των σχετικών άρθρων πρόωρης συνταξιοδότησης, (πριν την συμπλήρωση των 35 χρόνων πραγματικής υπηρεσίας). Σε αυτή τη περίπτωση το στέλεχος θα αποστρατεύεται με τον κατεχόμενο διοικητικό βαθμό λαμβάνοντας όμως ποινή επί του βασικού μισθού, λόγω πρόωρης συνταξιοδότησης, δηλαδή θα του αφαιρείται μια οικονομική προαγωγή.
δ. Θεσμοθέτηση ανώτατου χρονικού ορίου τοποθέτησης σε φρουρά.
ε. Καθορισμός εκ νέου της αρχαιότητας των  αξιωματικών.
στ. Τροποποίηση των αποστρατευτικών βαθμών και των τιμητικών διακρίσεων, των στελεχών των Κλάδων των ΕΔ.
ζ. Τροποποίηση των καταλυτικών βαθμών των στελεχών των ΕΔ, (φυσικά με περικοπές).
Η προώθηση των νέων περικοπών θα είναι η πρώτη απάντηση της κυβέρνησης Σαμαρά σε όποια κοινωνική ομάδα τολμάει να πηγαίνει να ζητάει δικαστικά την δικαίωσή της,  στην πολιτική γραμμή «ισοδύναμων μέτρων» ότι όποιες και εάν είναι οι δικαστικές αποφάσεις σε ότι αφορά τις παράνομες και αντισυνταγματικές περικοπές που έκαναν σε κάποια κοινωνική ομάδα, εμείς επειδή έτσι γουστάρουμε και αυταρχικά θα σας τα ξαναπάρουμε πίσω.
Αυτό δείχνει ότι η παρούσα κυβέρνηση Σαμαρά και τα στελέχη της, σαφώς υπογείως και με αυταρχικό τρόπο δείχνουν ότι δεν τους νοιάζει η λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος και ειδικά αυτή της Δικαιοσύνης. Και οι πρώτοι που την πληρώνουν είναι τα εύκολα θύματα του κοινωνικού αυτοματισμού. Σαφώς υπάρχει εκτροπή και ο πολίτης παρακολουθεί και ζει ένα νέο είδος δικτατορίας(αυταρχικού πολιτεύματος): όχι με στολή αλλά με κοστούμια και γραβάτες, αυτή των πολιτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: