ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.4.14

«Στα αρχίδια μου αν αυτοκτόνησαν»!

«Στα αρχίδια μου αν αυτοκτόνησαν»!
Φαίνεται πως κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν τσίπα.

Την ώρα που λόγω κρίσης άνθρωποι απελπισμένοι βάζουν τέλος στην ζωή τους, πολιτευτής της ΝΔ γράφει στο fb «Στα αρχίδια μου αν αυτοκτόνησαν»!

Την οργή του κόσμου προκάλεσε η απάντηση του πολιτευτή της Ν.Δ στην Πάτρα Γιάννη Δριμάλα σε σχόλιο πολίτη.
Συγκεκριμένα γράφει ο Μάριος Α.:

"Ο Κύριος Giannis Drimalas πολιτευτής της ΟΝΝΕΔ & της ΝΔ ο οποίος μου έστειλε αίτημα φιλίας, με αφορμή ανάρτηση στον τοίχο του όπου έγραψε αυτολεξί τα λόγια του Αντώνη Σαμαρά στην πολιτική διαφήμιση της ΝΔ όπου και καταλήγει «ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ» και του απάντησα «Πάλι σήμερα είχαμε 3 αυτοκτονίες Γιάννη. Έχει δίκιο ο Σαμαράς. Θα τα καταφέρουμε. Να μην μείνει κανενας ζωντανος» μου έστειλε το ακόλουθο μύνημα στα εισερχόμενά μου:

«kalhspera!!!epidi den me 3ereis kai den se 3erw … gia na min paragnwristoume 8a protimousa na min 3anasxoliaseis ston teixo mou …. sta @@ mou an pe8anan – autoktonisan – skwto8ikan …. opws kai esena sta @@ sou an skwto8ikan 1000 stin tinisia ton perasmeno mhna!!!
mporeis na kaneis oti goustareis stis ekloges apla min me enoxleis….. euxaristw gia ton xrono sou!
»
"


Όπως ήταν λογικό μόλις ο Μάριος Α. ανέβασε την απάντηση του πολιτευτή έγινε χαμός και αυτό είχε ως συνέπεια ο Γιάννης Δριμάλας που είναι γνωστός στην Πάτρα έσπευσε αμέσως να αλλάξει τις φωτογραφίες του προφίλ του, ενώ στη συνέχεια άλλαξε και το όνομά του.


Εμείς αυτό που έχουμε να ρωτήσουμε στο εν λόγω καθίκι είναι το εξής:

Σε ποια αρχίδια σου ρε γράφεις τις αυτοκτονίες του απελπισμένου κοσμάκη; Σε αυτά που δεν έχεις; Ή σε αυτά που θα σου κόψουμε σε λίγο καιρό; Τότε να δούμε που θα μας γράφετε..

Άλλωστε και εσύ και οι όμοιοί σου τα αρχίδια μας θα πάρετε σε αυτές τις εκλογές και μετά και εμάς στα αρχίδια μας αν θα σας κρεμάσουμε ή θα σας κάψουμε..

Είναι ξεκάθαρο το ποιών αυτού του ανθρωποειδούς -η σκατόφατσα του κάνει μπαμ απο μακρυά- πόσο γελοίος είναι και πως μπροστά στο συμφέρον του αυτός είναι ικανός να πουλήσει και την ίδια του τη μάνα! Αν δεν το έχει κάνει ήδη! Πραγματικά είναι εξοργιστικό που υπάρχουν τέτοια άτομα στο πολιτικό σκηνικό της Ελλάδας του 2012!
Ο εν λόγο ανθρωπος (ο θεός να τον κάνει) πρέπει να φάει πολύ μα πολύ ξύλο μπας αι ισσοροπήσει λιγάκι! Και η αλήθεια είναι πως με την φωτό του στο ίντερνετ δύσκολα θα ξανακυκλοφορήσει ήρεμα έξω.. Και καλά να πάθει!!! Το κατακάθι του ανθρώπινου είδους!

Καθίκι, βρωμερός, άθλιο απολειφάδι της πιο μαύρης εποχής της Ελληνικής Δημοκρατίας, ανορθόγραφος υπάνθρωπος, που ούτε νεκρούς δε σέβεται στο βωμό της ψηφοθηρίας και ζητάει την ψήφο μας θέλοντας να μας "εκπροσωπήσει" το σαπίδι.. Μαύρο ρε, μαύρο και στη λήθη των αιώνων όλα αυτά τα καθάρματα


Αλλά τι να περιμένουμε; Με έναν τέτοιο τυχοδιώκτη που έχει αρχηγό, τί άλλο θα μπορούσαμε να περιμένουμε;
Τέτοια ρεμάλια θα βάλει στα ψηφοδέλτιά του.
Εδώ ο αρχηγός του μας περνάει για ...αμοιβάδες νομίζοντας ότι έχουμε ξεχάσει τη λαμπρή του πορεία το 90-93. Τη μία σαν υπουργός οικονομικών μας έφερε σε μια παρόμοια κατάσταση με τη σημερινή. Την άλλη σαν εξωτερικών υπέγραψε τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας και μας έφερε εδώ μέσα όλη την αλβανική μαφία. Και τέλος έριξε το κόμμα του και τον αυτουργό αυτής της πτώσης ήθελε να τον ξανακάνει ...βολευτή.

Αυτός λοιπόν με τους δριμάλες του θέλει να ξανακυβερνήσει την Ελλάδα. Από μας εξαρτάται αν θέλουμε να πάμε μια ώρα αρχίτερα στο γκρεμό.

Και κοίτα δριμάλα, πως διάολο σε λένε, να ξέρεις πλέον πολλοί σκέφτονται τα εξής:

"Όταν έρθει η ώρα να αυτοκτονήσω δεν θα γίνω ήρωας σαν το συνταξιούχο φαρμακοποιό. Πριν το κάνω θα έχω φάει και 5 από σας καθάρματα."


Πηγή: «Στα αρχίδια μου αν αυτοκτόνησαν»! - RAMNOUSIA 

Δεν υπάρχουν σχόλια: