ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.4.14

Γλέζος διασύρει Στουρνάρα: «Ιερά και όσια είναι ο Άνθρωπος και η Δημοκρατία»

Ο αγωνιστής της Δημοκρατίας Μανώλης Γλέζος
Πρωτοφανής διασυρμός για τον υπουργό Οικονομικών της κυβέρνησης Σαμαρά, Γιάννη Στουρνάρα, από το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς και υποψήφιο ευρωβουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλη Γλέζο, ο οποίος τον κατακεραύνωσε για τη δήλωσή του «Δεν παίζουμε με το ευρώ. Δεν παίζουμε με το νόμισμα, τα ιερά και τα όσια».

Ο Μανώλης Γλέζος, γνωστός σε όλους για την διαδρομή του, τον γνήσιο και ανόθευτο πατριωτισμό του, τους κοινωνικούς του αγώνες προς όφελος όλων των Ελλήνων, έβαλε στη θέση του τον αποτυχημένο σε όλες του τις προβλέψεις τεχνοκράτη, έναν άνθρωπο των αγορών, με ότι αυτό σημαίνει, ο οποίος τόλμησε να ξεστομίσει ότι το νόμισμα είναι τα «ιερά και τα όσια», αγνοώντας παντελώς τις πανανθρώπινες αξίες και ιδανικά.

Αναλυτικά, η δήλωση του ιστορικού στελέχους της Αριστεράς, Μανώλη Γλέζου:

«H φτωχοποίηση της κοινωνίας, η κατάρρευση του κοινωνικού ιστού και η θεοποίηση του χρήματος αποκαλύπτονται από τη δήλωση του Υπουργού Οικονομικών της κυβέρνησης Ν.Δ - ΠΑΣΟΚ: "Δεν παίζουμε με το ευρώ. Δεν παίζουμε με το νόμισμα, με τα ιερά και τα όσια"».

«Ιερά και όσια είναι ο Άνθρωπος, η ύπαρξή του, τα ανθρώπινα δικαιώματα, η Δημοκρατία, η Ελευθερία, η Ανεξαρτησία».

«Η κυνική και απόλυτη αυτή δήλωση δείχνει ότι επιστήμονες που δεν αμφιβάλουν, δεν αμφισβητούν, αλλά έχουν ως θέσφατο την άποψή τους - και μάλιστα μια τέτοια άποψη - σημαίνει ότι υπηρετούν το παλιό, το παρωχημένο, το αντιανθρώπινο, το αντιεπιστημονικό. Η επιστήμη προχωρά με την έρευνα και η έρευνα με την αμφισβήτηση».

«Ας καταλάβει, επιτέλους, ο Υπουργός Οικονομικών ότι με αυτόν τον τρόπο δεν υπηρετεί ούτε τον Άνθρωπο, ούτε την Επιστήμη, ούτε την Οικονομία, αλλά ούτε και τη Χώρα. Κρίμα», καταλήγει η δήλωση του υποψηφίου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλη Γλέζου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: