ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.5.14

Παίρνουν πίσω τα 525 εκατ. ευρώ που μοιράζουν!


«Πριν καλά-καλά μοιραστεί το περιβόητο... "κοινωνικό μέρισμα" των 525 εκατ. ευρώ, η παραδομένη στους δανειστές μνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, φροντίζει να τα πάρει πίσω στο ακέραιο και μάλιστα αποκλειστικά από μισθωτούς και συνταξιούχους!», τονίζει σε δήλωσή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος.

Σύμφωνα με τον κ. Μητρόπουλο, ή δεν υπήρξε πραγματικό πρωτογενές πλεόνασμα για το 2013 ή, αν υπήρξε, οι δανειστές επέτρεψαν «στην υποταγμένη σ' αυτούς κυβέρνηση να το μοιράσει προσωρινά για προφανείς προεκλογικούς λόγους και να το αναπληρώσει άμεσα μετά τις εκλογές από περικοπές σε μισθούς και συντάξεις».

Ο κ. Μητρόπουλος στηρίζει τη θέση του αυτή στο νέο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα που κατατέθηκε στη Βουλή, στο οποίο -όπως λέει- «ενώ για το 2014 προβλέπεται διανομή "κοινωνικού μερίσματος" ύψους 525 εκατ. ευρώ, στην ίδια σελίδα 42, εντελώς απροκάλυπτα, προβλέπονται δραστικές περικοπές σε μισθούς και συντάξεις για το ίδιο έτος (2014) πάνω από 525 εκατ. ευρώ».

«Μόνο οι περικοπές στα Επικουρικά Ταμεία, κατά τη διάρκεια του νέου Μεσοπρόθεσμου, θα ανέλθουν στο μισό δισ. ευρώ περίπου, ενώ οι περικοπές για το 2014 ανέρχονται στα 156 εκατ. ευρώ», συνεχίζει.

Τέλος, αναφέρει πως προβλέπονται απώλειες για τα ασφαλιστικά ταμεία κύριας σύνταξης από τη μείωση των εισφορών 3,9% καθ' όλη τη διάρκεια του Μεσοπρόθεσμου, ύψους 1 δισ. ευρώ περίπου, «ενώ μόνο για το 2014 οι απώλειες αυτές θα ανέλθουν στα 428 εκατ. ευρώ, χωρίς να προβλέπεται τρόπος αναπλήρωσής τους, με άμεσο κίνδυνο για το μέλλον των κύριων συντάξεων».



Δεν υπάρχουν σχόλια: