ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.5.14

Πειραιώς : Πώλησε το 10% της ΕΥΔΑΠ στον J. Paulson έναντι 86 εκατ. ευρώ


[ ΔΗΛΑΔΉ ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΕΥΔΑΠ ΑΠΟΤΙΜΆΤΑΙ ....860 ΕΚΑΤ.ΕΥΡΩ;;;; ]

- Οι μετοχές είναι -κυρίως- από το χαρτοφυλάκιο της προίκας της ΑΤΕ ....η οποία είχε πάρει μεγάλα πακέτα ....για να στηρίξει την εισαγωγή της ΕΥΔΑΠ στο ΧΑΑ.
- Η υπόθεση θυμίζει  ΟΤΕ, MIG με Βγενόπουλο, ΝΔ με Αλογοσκούφη ....και τα παιγνίδια τους, για να "φύγει" ο ΟΤΕ στους Γερμανούς ....όπερ και εγένετο.
- Είχα την εντύπωση ....ότι η ύδρευση είναι εθνικής και στρατηγικής σημασίας θέμα ....ιδίως όταν αφορά την ιδιωτικοποίηση αυτής της λειτουργίας ....σε μια μεγάλη πόλη -και όχι μόνον- όπως η πρωτεύουσα.  Ως τέτοιο λοιπόν -θέμα- ....μείζονος σημασίας, που σχετίζεται απολύτως με την υγεία  του πληθυσμού ....έχει το δικαίωμα(;) ένας ιδιώτης τραπεζίτης ....ν' αποφασίζει για την πώληση του "σημαντικότατου" 10% σε ξένο  hedge funds ....που θα έχει πλέον λόγο στην ποιότητα -και την τιμή- του νερού που θα πίνουν τα παιδιά μας;
- Άραγε ο Αλέξης και οι άλλοι που κόβουν ρόδα μυρωδάτα ....και δεν το πήραν μυρουδιά;

SOS  -ΈΛΛΗΝΕΣ ....ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΜΆΘΟΥΜΕ -ΑΠΌ ΤΏΡΑ- ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΈΝΟΜΑΣΤΕ ΤΌΣΟ ΣΥΧΝΆ ....ΌΣΟ ΛΙΓΌΤΕΡΟ, ΤΌΣΟ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΈΡΟΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΊΑΣ ΜΑΣ !
-Η ΒΡΌΜΑ ΘΑ ΘΕΩΡΕΊΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΌΣ!
-Η ΚΑΘΑΡΙΌΤΗΤΑ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΊ ΤΕΚΜΉΡΙΟ!



[ ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ ]

ΣΗΜ.
Η σημερινή τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας ενέκρινε τη διανομή μερίσματος 0,38 ευρώ και αποτελεί μία από τις ελάχιστες εταιρείες του Δημοσίου που διανέμει γενναίο μέρισμα στους μετόχους της.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ:

30 Απρίλιος 2014 19:04

Πειραιώς : Πώλησε το 10% της ΕΥΔΑΠ στον J. Paulson έναντι 86 εκατ. ευρώ

Σε hedge funds που ελέγχονται απο τον Αμερικάνο John Paulson πέρασαν το πακέτο μετοχών 9,9% της ΕΥΔΑΠ έναντι  86 εκατ. ευρώ.
Πωλητής ήταν η Τράπεζα Πειραιώς και το πακέτο διακίνησε η Πειραιώς χρηματιστηριακή. Ας σημειωθεί ότι, τα funds του Paulson είναι μέτοχοι της Τράπεζας  Πειραιώς. Η σημερινή τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας ενέκρινε τη διανομή μερίσματος 0,38 ευρώ και αποτελεί μία από τις ελάχιστες εταιρείες του Δημοσίου που διανέμει γενναίο μέρισμα στους μετόχους της. Το μέρισμα θα καταβληθεί στις 13 Μαΐου και η αποκοπή του μερίσματος θα γίνει στις 5 Μαΐου. Όπως τόνισε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ, Αντώνης Βαρθολομαίος η εταιρεία διαθέτει ρευστότητα 270 εκατ. ευρώ και δεν έχει καμία οφειλή στις τράπεζες.
Ωστόσο αναμένει να παραλάβει από τη Geniki Bank το επενδυτικό σχέδιο από το οποίο θα προκύψει εάν και πόσα κεφάλαια θα περισσέψουν για να διανεμηθούν στους μετόχους.Κατόπιν τούτου το Διοικητικό Συμβούλιο θα υποβάλει σχετική πρόταση στους μετόχους.
Δ.Π


Πηγή: Πειραιώς : Πώλησε το 10% της ΕΥΔΑΠ στον J. Paulson έναντι 86 εκατ. ευρώ | newmoney.gr http://www.newmoney.gr/article/49305/peiraios-polise-10-tis-eydap-ston-j-paulson-enanti-86-ekat-eyro#ixzz30SJKj0uV

Δεν υπάρχουν σχόλια: