ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.4.14

Ανιστόρητοι αεριτζήδες ζητούν την ψήφο μας με απύθμενο θράσος!


lamoya
Στην σημερινή Ελλάδα του άρπα-κόλα και της αθεράπευτης νοοτροπίας της προχειρότητας, μας έχουν προκύψει –μεταξύ πολλών άλλων- και διάφοροι υποψήφιοι «σωτήρες» που ζητούν επίμονα την ψήφο μας στις δημοτικές ή στις Ευρωεκλογές για να μας «σώσουν».
Μεταξύ τους κάποιοι, οι οποίοι αν και επικαλούνται την ιδιότητα του «καθηγητή» έχουν άγρια μεσάνυχτα από την ιστορία της πατρίδας τους, όντας ουσιαστικά ανιστόρητοι. Οι άνθρωποι αυτοί προσκολλώνται με ικανότητα ταχυδακτυλουργού σε διάφορους κομματικούς σχηματισμούς κάθε χρωματικής απόχρωσης και αναρριχώνται με σίγουρες πλάτες παριστάνοντας τους ειδήμονες. Πολύ συχνά, για να καλύψουν την άγνοια, την επιπολαιότητα ή ακόμα και την ηθελημένη «σκοπιμότητα» τους, επιτίθενται σε κάθε ένα που διατυπώνει αντίθετη άποψη με την γνώμη της εξοχότητας τους, έχοντας σε ετοιμότητα χαρακτηρισμούς – κλισέ με μεγάλη «αποτελεσματικότητα»: «Φανατικός Εθνικιστής», «Ρατσιστής», «Φασίστας», «Αναρχικός», «Μηδενιστής» κ.ο.κ.ε.
Όλοι θυμόμαστε την ανιστόρητη καθηγήτρια με μισό κιλό διδακτορικούς τίτλους στην βιτρίνα, που προσπαθούσε να πείσει εμάς και τις επόμενες γενιές των Ελλήνων πως το 1922 στην παραλία της Σμύρνης έγινε ένας απλός …. συνωστισμός!
Ένας άλλος καθηγητής (αναπληρωτής αυτός) βάλθηκε να μας πείσει πως οι Έλληνες πολίτες, μουσουλμάνοι το θρήσκευμα, που ζουν στις ακριτικές περιοχές της Ελληνικής Θράκης δεν είναι τίποτα άλλο από ένα «ενιαίο συμπαγές τουρκικό πράμα». Και σαν να μην έφθανε αυτό, καυχιέται πως «ξήλωσε» από το ψηφοδέλτιο του κόμματος (στο οποίο άγνωστο πως «αναρριχήθηκε») την αντίθετη φωνή μιας Ρομά η οποία αρνείται πεισματικά να αυτοχαρακτηριστεί Τουρκάλα, αρνείται να μαθαίνουν υποχρεωτικά τα παιδιά της Τούρκικα μέσα σε …. Ελληνικά σχολεία. Όλα αυτά συμβαίνουν σε ένα πολιτικό χώρο με κάπου δύο δεκάδες «συνιστώσες» οι οποίες (υποτίθεται) πως έχουν κατοχυρωμένη την ελευθερία έκφρασης κάθε γνώμης και κάθε άποψης!
Προφανώς ο ευαίσθητος αυτός αναπληρωτής καθηγητής συγκινείται βαθύτατα και ραγίζει η καρδιά του από την επιθυμία κάποιων Ελλήνων πολιτών, μουσουλμάνων το θρήσκευμα, να αυτοχαρακτηριστούν «Τούρκοι», αλλά λυσσάει κυριολεκτικά με την επιθυμία κάποιων άλλων Ελλήνων πολιτών, επίσης μουσουλμάνων το θρήσκευμα, που θέλουν να αυτοχαρακτηριστούν «Πομάκοι», «Ρομά» ή απλά Έλληνες.
Ο κύριος αναπληρωτής καθηγητής που θεωρεί μάλιστα τον εαυτό του «πολίτη ενός νεωτερικού σύγχρονου κράτους», προβάλλει την ίδια ακριβώς άποψη που εκφράζουν όλα ανεξαιρέτως τα ντόπια και ξένα φερέφωνα των πιο ακραίων Τούρκων εθνικιστών (τα οποία εργάζονται εδώ και ολόκληρες δεκαετίες με απίστευτους προϋπολογισμούς «εξόδων») για το ίδιο θέμα:
«Οι διάφοροι μηχανισμοί ελαφρού και βαθέως κράτους (σ.σ. της Ελλάδος) βάλθηκαν να μας πουν ότι η μειονότητα δεν είναι ένα ενιαίο συμπαγές τούρκικο πράμα αλλά δύο και τρεις εθνοτικές ομάδες, «πομάκων, τσιγγάνων και τουρκογενών«». Ο κύριος αναπληρωτής καθηγητής προφανώς θεωρεί την Ρομά πρώην συνυποψήφια του, η οποία καταγγέλλει σε όλα τα διεθνή φόρα ότι υποφέρει από ακραίο Τουρκικό εθνικισμό μέσα στην Ελλάδα, σαν «δούρειο ίππο του ενός εθνικισμού στον άλλον» και συνεπώς ότι δεν αποτελεί «σύμβολο έκφρασης συντροφικής συνύπαρξης και αλληλεγγύης». Με άλλα λόγια, ο βαθυστόχαστος αναπληρωτής καθηγητής μάλλον θεωρεί πως όλα τα φανερά και πασίγνωστα γιουσουφάκια του «αγνού», «άσπιλου» και «αγγελικού» Δρα Φιντάν Χακάν, του αφεντικού της Τουρκικής ΜΙΤ, τα οποία είναι σήμερα συνυποψήφιοι στο ίδιο ή και σε άλλα ψηφοδέλτια της Θράκης μας, αποτελούν «σύμβολα έκφρασης συντροφικής συνύπαρξης και αλληλεγγύης»! Μας δουλεύετε κύριε αναπληρωτή καθηγητά ή μήπως βρίσκεστε σε άλλο πλανήτη; Εκτός αν συμβαίνει κάτι άλλο που δεν θα θέλαμε ούτε να το σκεφτούμε….
Κατά τα άλλα ο λαμπρός αναπληρωτής καθηγητής διεξάγει στα λόγια «διμέτωπο αγώνα ενάντια στους εθνικισμούς -ελληνικό και τουρκικό» αλλά στην πράξη ευαισθητοποιείται αποκλειστικά και μόνο προς την μία κατεύθυνση, ίσως γιατί θεωρεί πως ο καταραμένος Ελληνικός εθνικισμός είναι εγκληματικός και στραγγαλίζει την «πολιτισμική ετερότητα στην ελληνική επικράτεια», αγνοεί «την ριζοσπαστικοποίηση ενός σημαντικού τμήματος του πληθυσμού στη Θράκη και την δυτική Μακεδονία» και αντιβαίνει στο «Ευρωπαϊκό κεκτημένο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων». Το ακριβώς αντίθετο, δηλαδή ο επιθετικός, επικίνδυνος και πιο ακραίος Τουρκικός ή Σκοπιανός εθνικισμός μέσα στο Ευρωπαϊκό έδαφος της Ελληνικής Μακεδονίας και Θράκης είναι (προφανώς) απόλυτα σύμφωνος με το «Ευρωπαϊκό κεκτημένο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων»!!!
ΛΑΜΙΓΙΟ_1
Ας σοβαρευτούμε όμως με τους ανιστόρητους «καθηγητές», τα διάφορα γιουσουφάκια και τα λοιπά λαμόγια (κάποια μάλιστα ληστεύουν τα κρατικά ταμεία -και πλουτίζουν- με την μέθοδο των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων βρίζοντας τη χώρα τους με ψέματα σε διεθνείς οργανισμούς σαν μοντέρνοι «προοδευτικοί», αναρριχώνται με δολιότητα σε κομματικές ιεραρχίες και έχουν το θράσος να ζητούν από πάνω και την ψήφο μας) και ας σταθούμε ψύχραιμα απέναντι στην ιστορική αλήθεια:
Το 1923 ο Ελευθέριος Βενιζέλος και ο Μουσταφά Κεμάλ αποφάσισαν να τραβήξουν μια διαχωριστή γραμμή στο μεγάλο κύκλο αίματος που σημάδευε τις σχέσεις Ελλάδος – Τουρκίας για ολόκληρους αιώνες. Έτσι συμφώνησαν, με επώδυνους συμβιβασμούς, στην Συνθήκη της Λωζάνης θέλοντας να εξασφαλίσουν για τις επόμενες γενιές ένα ασφαλές και ειρηνικό μέλλον, μετά από τόσους και τόσους ποταμούς αίματος.
Οι Έλληνες με έργα (όχι με λόγια) τίμησαν το συντριπτικό ποσοστό των συνεπειών του επώδυνου συμβιβασμού που υπέγραψαν. Αντίθετα, οι Τούρκοι τίμησαν την Συνθήκη της Λωζάνης που υπέγραψαν μόνο στα λόγια, ενώ στην πράξη κυριολεκτικά την κατεξευτέλισαν με ενέργειες και αποφάσεις που φθάνουν μέχρι τις μέρες μας (Σχετικά με το θέμα αυτό είναι τα άρθρα μας  6ης Οκτωβρίου 2013,  24ης Νοεμβρίου 2013  και  12ης Δεκεμβρίου 2013).
Ένα από τα αποτελέσματα των πολιτικών αυτών είναι η δραματική μείωση (μέχρι εξαφάνισης) των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης, της Ίμβρου και της Τενέδου και η τεράστια διόγκωση των μουσουλμάνων της Ελληνικής Θράκης, κάτι που ήδη παραβιάζει κατάφωρα το άρθρο 45 της Συνθήκης της Λωζάνης περί «αμοιβαιότητας».
Επί πλέον, η ένταξη της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση έδωσε την ευκαιρία στις δραστήριες μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας, με πακτωλό δισεκατομμυρίων «προς κάθε κατεύθυνση», να δημιουργήσει τις τελευταίες δεκαετίες ένα «Κράτος εν Κράτει» μέσα στην Ελληνική Θράκη επιβάλλοντας με το ζόρι «Τουρκική εθνική συνείδηση» σε Έλληνες πολίτες μουσουλμανικού θρησκεύματος. Το ίδιο ακριβώς που προσπαθεί επίμονα να κάνει η Τουρκία με τα δεκάδες διαφορετικά δόγματα του μουσουλμανικού θρησκεύματος των εκατομμυρίων λαθρομεταναστών τους οποίους μας στέλνει συνεχώς εδώ και δύο δεκαετίες, πετώντας στον κάλαθο των αχρήστων όλες τις υποχρεώσεις που ανέλαβε να τους παίρνει πίσω και ζητώντας επί πλέον επίμονα να τους φτιάξουμε τόπους λατρείας σαν αυτόκλητος θρησκευτικός «προστάτης» τους!
Για όσους κλείνουν τα μάτια στην ιστορική αλήθεια, για όσους δεν αντιλαμβάνονται ή αγνοούν την ψυχρή πραγματικότητα και μετατρέπονται (ηθελημένα ή όχι) σε γιουσουφάκια του νέο-οθωμανικού ιμπεριαλισμού επικαλούμενοι ουμανισμό και «ανοιχτά μυαλά», η απάντηση μας πρέπει να είναι μία και απλή:
Κύριοι γρήγορα στα σπίτια σας!
Αρκετή ζημιά προκαλέσατε στην χώρα σας! Η αλαζονεία, ο «προοδευτισμός» να βρίζετε συνειδητά τη χώρα σας με ψέματα σε διεθνή φόρα επειδή βγάζετε από αυτό πολλά λεφτά, η αναλγησία του αριβισμού και η δίψα της εξουσίας με κάθε μέσο, το ξεπούλημα της πατρίδας για μερικά αργύρια – όλα αυτά πρέπει να έχουν επιτέλους ένα όριο.
Και σίγουρα, ότι και να συμβαίνει από όλα αυτά, το έχετε ξεπεράσει προ πολλού!

Δεν υπάρχουν σχόλια: